Microvezeldoeken

Met een microvezeldoek laat u uw auto, motor of ander voertuig er op z’n best uitzien. Bij het wassen of behandelen van de lak met een spons of een ander soort poetsdoek, is het mogelijk dat u kleine krasjes of vegen op de lak aanbrengt. Gelukkig is daar de oplossing: een microvezeldoek voor een perfect eindresultaat. In ons assortiment vindt u de hoogwaardige doeken van Meguiars en Stipt. Snel in huis!

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Wat is een microvezeldoek?

Een microvezeldoek auto is een zachte doek gemaakt van microvezels die speciaal ontworpen is voor het schoonmaken van uw auto, motor of een ander voertuig. Deze doeken bestaan uit kleine vezels die als het ware miljoenen minuscule schoonmaakborsteltjes vormen. Dit maakt dat ze perfect geschikt zijn voor het poetsen van de lak zonder krasjes achter te laten.

Waarom gebruikt men zo graag een microvezeldoek?

Een microvezeldoek voor de auto heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten doeken:

  • Zacht en absorberend: De microvezeldoek is zeer zacht, krast absoluut niet, maar kan wel een grote hoeveelheid water en vuil absorberen.
  • Duurzaam: Door het hoge aantal microvezels gaat de doek erg lang mee.
  • Efficiënt: Een microvezeldoek auto reinigt over het algemeen beter en sneller dan andere methoden, waardoor u sneller klaar bent met uw poetsklus.

Hoe gebruikt u zo’n doek?

Het gebruik van microvezeldoeken is eenvoudig en effectief. Bij elke shampoo, detailer of wax kunt u het beste de gebruiksaanwijzing van het product volgen. Hierdoor krijgt u het beste resultaat.

Zorg ervoor dat u nooit te hard op de lak drukt wanneer u de doek gebruikt, want dit kan krassen veroorzaken.

Microvezeldoek kopen bij Deldense

De microvezeldoek biedt een uiterst efficiënte manier om uw auto schoon te maken zonder beschadigingen aan te brengen. Bij ons kunt u uw microvezeldoeken gemakkelijk en voordelig in onze webshop bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delden.