12/24 volt accessoires

Als u als automobilist van comfort en gemak houdt, dan weet u hoe belangrijk het is om over de juiste accessoires te beschikken. 12/24 volt accessoires zijn een nuttige en vaak comfortabele aanvulling op elke auto omdat ze compatibel zijn met zowel 12-volt als 24-volt voertuigen. Sommige producten zijn enkel geschikt voor 12V-aansluitingen. Kijk daarom goed wat er bij elk product vermeld staat. Deldense is uw vertrouwde adres voor zekeringen, auto accessoires 12/24 volt, stekkers- en stekkerdozen, hoorns en technische accessoires.

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Opladers voor mobiele telefoons of andere apparaten

Vrijwel onmisbaar: een autolader in de auto. Deze accessoire is meestal voorzien van een USB-C poort of in sommige gevallen zelfs van een USB-poort en een USB-C poort. Steeds meer telefoons worden met behulp van een USB-C aansluiting opgeladen, waardoor het belangrijk is dat u deze aansluiting ook heeft. Onder 12/24-Volt accessoires vallen dus ook de autoladers voor mobiele telefoons. Sommige laders beschikken wel over drie of vier poorten.

Sigarettenaanstekers

Onder de 12/24Volt accessoires vallen eveneens de sigarettenaanstekers voor in de auto. Hoewel er steeds minder mensen roken, is dit nog steeds een gewilde accessoire voor als u graag in de auto wilt roken.

Aux kabels

Wilt u een audio apparaat, zoals een smartphone, laptop of autoradio met elkaar verbinden? Dan heeft u waarschijnlijk een autoradio nodig. Wat oudere auto’s zijn niet standaard uitgerust met bluetooth, waardoor u bijvoorbeeld een aux-kabel kunt gebruiken om een bluetooth ontvanger aan uw autoradio te koppelen.

Ventilatoren

Nogal warm in de auto of werkt de ventilatie in de auto niet goed? Dan kunt u uw auto voorzien van een 12/24 Volt accessoire: de ventilator met eventuele zuignap. Hiermee kunt u alsnog van een licht briesje genieten.

  1. Kan ik 12/24 volt accessoires installeren in mijn eigen auto?

    Ja, de meeste 12/24 volt accessoires zijn universeel en kunnen worden geïnstalleerd in de meeste auto's.

  2. Zijn 12/24 volt accessoires duurder dan gewone auto-accessoires?

    De prijs van 12/24 volt accessoires varieert afhankelijk van het specifieke product, maar over het algemeen zijn ze vergelijkbaar geprijsd met reguliere auto-accessoires.

  3. Is het moeilijk om auto accessoires te installeren?

    Nee, de meeste 12/24 volt accessoires worden geleverd met duidelijke instructies voor installatie, waardoor het proces eenvoudig en gemakkelijk is voor de meeste autoliefhebbers.