Led zijmarkeringslamp

Voor elke weggebruiker is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. Met name bij slechte weersomstandigheden of in het donker is het essentieel dat uw voertuig goed opvalt. Een LED zijmarkeringslamp kan hierbij helpen. Bij ons kunt u terecht voor het professionele merk Tip-It, waarvan wij de meeste lampjes uit eigen voorraad leveren. Voorradig en voor 15:00 besteld? Dezelfde werkdag nog verzonden!

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Wat is een LED zijmarkeringslamp?

Een led zijmarkeringslamp is een klein, fel lampje dat aan de zijkant van een voertuig wordt gemonteerd. Het dient als extra verlichting om het voertuig beter zichtbaar te maken voor andere weggebruikers. Deze lampjes worden vaak gebruikt op vrachtwagens, bestelwagens en trailers.

Waarom is een zijmarkeringslamp belangrijk?

Een zijmarkeringslamp draagt bij aan de verkeersveiligheid doordat het de zichtbaarheid van het voertuig vergroot. Vooral in situaties met verminderd zicht, zoals bij regen of mist, kan de LED zijmarkeringslamp het verschil maken tussen gezien worden en over het hoofd gezien worden. Daarnaast helpt het andere weggebruikers om de grootte en breedte van het voertuig beter in te schatten, wat waarschijnlijk leidt tot meer veiligheid op de weg.