Technische sprays

Heeft u professionele en effectieve onderhoudsproducten voor uw auto nodig? Kies voor de probleemoplossende technische sprays van Motip. Bij ons kunt u terecht voor reinigingsmiddelen tot smeermiddelen. De technische sprays van Motip zijn onderverdeeld in de volgende vier categorieën:

Beschermen Monteren Smeren Reinigen

De meeste sprays zijn direct uit voorraad leverbaar. Woont u in de regio Twente? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Buiten onze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Motip Beschermsprays

Met de beschermsprays van Motip beschermt u diverse materialen en onderdelen en houdt u deze in de beste conditie. Belangrijke onderdelen gaan langer mee, slijten minder snel en blijven langer in een goede conditie. Onder de beschermsprays vallen onder andere de V-snaarspray, de Anti-Marterspray en de Siliconenspray. Het gebruik van de V-snaarspray zorgt ervoor dat slijtage vertraagd wordt. Daarnaast is de V-snaar beter bestand tegen weersinvloeden.

Motip Smeersprays

De selectie smeermiddelen van Motip is de oplossing voor verschillende toepassingen. Gebruikt u de smeersprays van Motip, dan voorkomt u dat onderdelen zullen vastklemmen. De PTFE Olie en Vet zijn bestand tegen lage temperaturen, maar ook tegen hoge temperaturen. Onder de smeersprays vallen onder meer de Motip Multispray, Industrieel Kettingvet en de PTFE sprays.

Motip Montagesprays

Met de oplossingsgerichte (de)montage assortiment van Motip kunt u montageproblemen gemakkelijk aan. Vastgeroeste onderdelen zijn in een handomdraai weer los te krijgen met behulp van de Motip montagesprays. Krijgt u een onderdeel met geen mogelijkheid los? Probeer dan eens de Motip Kruipolie om vastgeroeste onderdelen los te maken. In de categorie montagesprays vallen onder meer Motip Kopervet, Motip Lijm, Motip Keramisch Vet en de Stockholmer Teerspray.

Motip Reinigingssprays

Wanneer u de juiste producten gebruikt voor het verwijderen van vuil, dan zult u zien dat zelfs het verwijderen van hardnekkig vuil eenvoudig en efficiënt kan. De reinigingssprays van Motip vallen in de categorie technische sprays. Besluit u het interieur van uw auto of binnenshuis te reinigen, dan raden wij u de Motip Textielreiniger aan. Verder vallen onder meer de koudontvetter, ruitenreiniger en de motorreiniger in de categorie reinigingssprays. Voor elke klus vindt u wel een professionele reinigingsspray van Motip.

Verder zijn er een aantal producten in vaten verkrijgbaar, zoals de Motip Remmenreiniger (in vaten van 60 liter of 25 liter). Deze grotere verpakkingen zijn bij ons op aanvraag te bestellen.

Motip technische sprays voor verschillende doeleinden

De technische sprays van Motip zijn veelal toepasbaar in de automotive, maar u kunt sommige sprays ook voor andere doeleinden gebruiken. De textielreiniger van Motip kunt u bijvoorbeeld ook voor andere interieurs of oppervlakken gebruiken. Denk aan het reinigen van meubelen, vloerbedekking, tenten, kussens, parasols en zonwering.