Handgereedschap

Bij ons vindt u een breed assortiment handgereedschap voor de doe-het-zelver en de professional. Wij leveren gereedschap voor vrijwel elke klus. In en rondom uw woning zullen er diverse kleine klussen zijn waarvoor u handgereedschap nodig heeft. Aangezien wij onze producten voornamelijk aan automotive, industrie en de agrarische sector leveren, kunt u ook professioneel handgereedschap in onze webshop vinden. Zo kunt u ook voor diverse andere klussen, zoals onderhoud in en rondom uw agrarische bedrijf, terecht voor de juiste gereedschappen. Bij ons vindt u vrijwel alle handzame gereedschappen, zoals hamers en slaggereedschap, lijmpistolen, ratels en doppen, schroevendraaiers en sleutels.

Resultaat 1–12 van de 2800 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 2800 resultaten wordt getoond

Handgereedschap voor de doe-het-zelver en professional

Als u een enthousiaste doe-het-zelver bent, dan weet u dat het juiste handgereedschap cruciaal is om uw projecten tot een goed einde te brengen. Of u nu aan een bouwproject werkt of een meubelstuk maakt, er zijn vele soorten handgereedschap beschikbaar die u kunnen helpen bij uw klus. Ook voor de professional bieden wij een breed assortiment handgereedschappen.

De basisbeginselen van handgereedschap

Als beginnende doe-het-zelver vraagt u zich misschien af wat de basisgereedschappen zijn die u nodig heeft. Hieronder staan de meest gebruikte handgereedschappen op een rij:

Hamer

Een hamer is absoluut de meest essentiële tool voor alle klusjesmannen en -vrouwen. Een hamer kan worden gebruikt om spijkers in hout te slaan of om te helpen bij het afbreken van muren. Ook is een hamer vaak voorzien van een uitsparing aan de achterkant, zodat u oude spijkers gemakkelijk uit de muur kunt halen.

Schroevendraaier

In een situatie waarin u schroeven moet vastdraaien of losdraaien, is een schroevendraaier onmisbaar. Probeer te investeren in een schroevendraaier met verschillende koppen om aan alle eisen te voldoen. Natuurlijk kunt u ook verschillende schroevendraaiers aanschaffen, wat de meeste mensen doen.

Tangen

Of u nu draad wilt knippen, objecten wilt vastgrijpen of zelfs draad wilt buigen, een set tangen is een must-have voor elke doe-het-zelver. Bij Deldense kunt u terecht voor een uiteenlopend assortiment aan tangen, zoals een waterpomptang, borgringtang of een draadstriptang.

Meetinstrumenten

Het is belangrijk om nauwkeurige metingen te doen bij het bepalen van afmetingen. Investeren in een liniaal, waterpas of meetlint zorgt ervoor dat u uw klus zo nauwkeurig mogelijk kunt uitvoeren.

Creatief in huis of in de werkplaats

Handgereedschap is bepalend bij het uitvoeren van doe-het-zelf projecten. Als doe-het-zelver heeft u de juiste instrumenten nodig om uw klus tot een goed einde te brengen. Bovengenoemde tools bieden de basis en aanvullende uitrusting die nodig is om uw project met precisie uit te voeren.