Uitlaatsystemen

Heeft uw onderdelen voor uw uitlaatsysteem nodig? Bij Deldense kunt u terecht voor flexibele pijpen, uitlaatstukken, koppelstukken, PSA flenzen, uitlaat accessoires, uitlaatklemmen en universele dempers. Het uitlaatsysteem van een auto bestaat uit een aantal belangrijke componenten. Bij ons bestelt u verschillende onderdelen voor uw uitlaatsysteem. Ook vindt u bij Deldense een aantal uitlaatadditieven, zoals Eolys voor deeltjesfilters. De meeste producten leveren wij direct uit voorraad, andere producten kunnen wij op nabestelling leveren (2 – 5 werkdagen levertijd). Woont u in Twente, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Resultaat 1–12 van de 359 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 359 resultaten wordt getoond

Waarom is een goedwerkende uitlaat belangrijk?

Elke auto moet over een goedwerkende uitlaat beschikken, omdat de uitlaat meerdere taken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het dempen van het motorgeluid. Tevens bevat de uitlaat een katalysator, waardoor schadelijke uitlaatgassen worden omgezet naar minder schadelijke gassen. Vervolgens worden deze gassen door de uitlaat afgevoerd.

Bij dieselauto’s is het roetfilter belangrijk, omdat een roetfilter schadelijke (roet)deeltjes opvangt. Is uw uitlaat lek, defect of is er om een andere reden onderhoud nodig, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor het milieu. Bij ons bestelt u de juiste onderdelen voor uw uitlaatsysteem.

Tip: soms moet het roetfilter van een dieselauto gereinigd worden om door de APK te kunnen komen. Lees hier meer over het reinigen van uw roetfilter of bekijk de benodigde producten hier.

Uitlaat onderdelen

Een uitlaat bestaat niet uit één systeem, maar bestaat uit meerdere onderdelen. Deze onderdelen vormen samen de uitlaat van uw auto. Belangrijke onderdelen zijn de demper, roetfilter en katalysator. Voor vrijwel elk onderdeel kunt bij ons terecht én uiteraard voor een scherpe prijs. Aangezien de uitlaat aan allerlei weersomstandigheden, maar ook bijvoorbeeld aan teer of andere materialen wordt blootgesteld, is het belangrijk dat de uitlaat hiertegen bestand is.

Veel onderdelen voor uw uitlaat systeem zijn hierdoor uit RVS vervaardigd. RVS is roestwerend en is ook nog eens bestand tegen die verschillende invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt RVS voor minder harde uitlaatgeluiden en vinden uitlaatgassen gemakkelijker hun weg naar buiten. De betere doorstroming van de RVS uitlaat zorgt ervoor dat RVS uitlaten vaak als sportuitlaat gebruikt worden. De doorstroming geeft betere rijprestaties.

Uitlaatsysteem laten vervangen

Mogelijk moet er wel eens een onderdeel van uw uitlaat vervangen worden. Een uitlaat wordt immers blootgesteld aan extreme omstandigheden, ook door de plek waarop een uitlaat gemonteerd is (onderaan de auto). Na een tijdje is het mogelijk dat er schade aan de uitlaat ontstaat, ook wanneer u voorzichtig rijdt. Het is bijna niet te voorkomen.

Bij een kleine lekkage aan de uitlaat zal een klein stukje tape of cement volstaan, maar het probleem kan ook ergens anders vandaan komen. Bij ons kunt u terecht voor de meeste uitlaatonderdelen, zodat u het probleem kunt oplossen.

Uitlaatonderdelen van Bosal

Uitlaatonderdelen leveren wij voornamelijk van het merk Bosal. Bosal is populair en onderscheidt zich met hun hoge kwaliteit en hoge productiestandaarden. De uitlaatonderdelen zijn tegen een scherpe prijs te verkrijgen.

Afhalen in Delden

Woont u in de omgeving van Delden, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze ruime winkel in Delden. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van goed advies, zodat u over de juiste onderdelen voor uw uitlaatsysteem beschikt.

Levertijd onderdelen uitlaatsysteem

De meeste producten leveren wij direct uit onze eigen voorraad indien er ‘Op voorraad’ staat vermeld. Bij een levertijd van 2-5 dagen bestellen wij het product bij de leverancier, waarna wij het voor u klaarleggen (indien u het komt afhalen) of sturen wij het toe zodra het bij ons binnen is.