Gereedschapswagens

Gereedschapswagens leveren wij van de hoogwaardige merken Custor, Deltach, Draper, Facom en Sonic Equipment. Wenst u een gereedschapswagen met alles erop en eraan? Kies dan voor een gevulde wagen. Tevens leveren wij lege wagens waarin u uw huidige gereedschappen kunt opbergen. Verder kunt u bij ons terecht voor gereedschapswagen modules, zodat u uw equipment gemakkelijk kunt uitbreiden. De gevulde wagens zijn voorzien van diverse handgereedschappen. Per wagen verschilt de inhoud. Kijk daarom goed welke gereedschappen er bij de wagens zijn inbegrepen. Er zijn zowel wagens voor de klusser en doe-het-zelver, maar ook professionele karren voor de vakman.

Ook voor diverse gereedschapswagen accessoires bent u bij Deldense aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een spuitbushouder of topkoffer om uw gereedschapskar comfortabeler te maken.

Resultaat 1–12 van de 215 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 215 resultaten wordt getoond

Sonic gereedschapswagens

Gevulde gereedschapswagens van Sonic bestelt u gemakkelijk in onze webshop. Wij leveren de nieuwste gevulde wagens uit de NEXT serie. Sommige oude gereedschapswagens zijn vervangen voor de nieuwe NEXT. De wagens zijn tot in detail verbeterd, zodat technici van alle gemakken zijn voorzien. Uw werkplaats, garage of schuur voorzien van een professionele gereedschapswagen van Sonic? Bij ons kunt u terecht voor de S7 t/m S15.

Bij elke gevulde gereedschapswagen zijn een aantal lades gevuld met de professionele tools van Sonic. De andere lades kunt u gebruiken voor uw eigen gereedschap of gereedschapsmodules naar wens. Alle gereedschappen zijn ergonomisch en georganiseerd opgeslagen. Hierdoor kunt u efficiënter werken en is de productiviteit hoger. De gereedschapskarren van Sonic zijn:

  • Beter georganiseerd en geschikt voor een hoog werktempo
  • Beschikken over chemisch bestendig foam
  • De gereedschapswagens beschikken over een twee-kleurensysteem, zodat u missende gereedschappen gauw kunt opmerken
  • Voorzien van een ergonomische layout, zodat u gereedschap gemakkelijk en comfortabel in- en uit kunt nemen
  • Heeft u uw tools goed opgeborgen, dan kan het in de gereedschapswagen niet beschadigd raken
  • De maten van de gereedschappen staan vermeld op het Sonic Foam System. Hierdoor pakt u gemakkelijk direct de juiste maat.

Sonic gereedschapswagen actie

Alle Sonic gereedschapswagens zijn voorzien van een actieprijs. Profiteer van onze aanbiedingen en kies de gewenste gereedschapset, zodat u elke klus zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren.

Eigenschappen van Sonic gereedschapswagens

De gereedschapswagens van Sonic zijn niet zomaar geliefd bij technici, doe-het-zelvers en monteurs, maar natuurlijk wel om een aantal redenen. Een aantal specifieke eigenschappen van de gereedschapswagens zijn:

  • De wagens beschikken over sterke zwenkbare wielen
  • Voorzien van kogel gelagerde laden
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Breed assortiment

Wenst u een professionele gevulde gereedschapswagen met bovenstaande kenmerken? Dan is Sonic een perfecte keuze voor u. Wij bieden een ruim assortiment van Sonic. U kunt uw gereedschapskar op een later moment gemakkelijk uitbreiden dankzij de uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt uw eigen gereedschapset naar wens samenstellen.

Custor gereedschapswagens

Custor is een professioneel merk en is in veel werkplaatsen te vinden. Gereedschap van dit Taiwanese merk is van hoogwaardige kwaliteit. Custor gereedschapswagens zijn uitermate geschikt voor de doe-het-zelver, in de automotive en in industriële werkplaatsen. Over de kwaliteit van de producten hoeft u natuurlijk niet te twijfelen, omdat Custor ISO9001 en TÜV gecertificeerd is. De gereedschapswagens van Custor zijn efficiënte opbergsystemen voor iedereen die een professionele gereedschapset wenst. De wagens kunt u als het ware als een mobiele werkplaats beschouwen.

Vooral omdat u vrijwel al u gereedschap in een gemakkelijk te verplaatsen opbergruimte opbergt, maar ook omdat het compacte formaat de gereedschapswagens van Custor wendbaar maakt. U heeft een handig overzicht van al uw gereedschappen. Snel de juiste gereedschappen vinden? Dan is een Custor gereedschapswagen echt iets voor u. Frustratie en irritatie voorkomen, omdat u steeds op zoek moet naar die ene schroevendraaier of sleutel? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Gereedschapswagens van Facom

Facom gereedschapswagens zijn bij ons in verschillende formaten te verkrijgen. Zowel gevulde als lege wagens kunt u van het professionele merk Facom bij ons aanschaffen. De gereedschapswagens van Facom zijn voorzien van kogel gelagerde geleiders in de laden, zodat u van een efficiënte en veilige sluiting profiteert.

Verder zijn de laden voorzien van een beveiligde vergrending. Hierdoor kunnen de laden niet openvallen tijdens het rijden. Tevens zijn de gereedschapswagens voorzien van centrale vergrendeling en zachte bumpers. Elk model is uitvoerig getest, zodat de gereedschapswagens van Facom aan alle normen voldoen.

Deltach gereedschapswagens

Van Deltach leveren wij professionele gereedschapswagens van Deltach. Wanneer u kiest voor Deltach, dan kiest u voor goede kwaliteit voor enorm scherpe prijs. De meeste gereedschapswagens zijn gevuld en voorzien van de meest benodigde gereedschappen. Verder zijn er verschillende modules verkrijgbaar, zodat u uw huidige Deltach gereedschapskar kunt uitbreiden. Zo is uw kar voorzien van de juiste gereedschappen én dat ook nog eens voor een scherpe prijs. De trays zijn gevuld met foam. Hierdoor zijn de gereedschappen overzichtelijk en netjes op te bergen. Heeft u vragen over Deltach? Wij helpen u natuurlijk graag verder.

Wat is een gereedschapswagen?

Een gereedschapswagen is een mobiele opslagoplossing voor het bewaren en transporteren van handgereedschap, elektrisch gereedschap en andere accessoires. De wagens zijn heel gemakkelijk te verplaatsen, omdat ze doorgaans over wielen of zwenkwielen beschikken. Verder let een fabrikant op het design van een gereedschapswagen, zodat er voldoende opslagruimte is maar ze niet te groot (en minder gemakkelijk te verplaatsen) zijn.

Welke materialen worden gebruikt om gereedschapskarren te maken?

De meeste gereedschapswagens zijn gemaakt van metaal of kunststof. In ons assortiment vindt u vooral metalen wagens.

Hoeveel laden hebben de meeste gereedschapswagens?

De meeste gereedschapswagens hebben tussen de vijf en tien laden. Bij elke gereedschapskar staat vermeld hoeveel laden er aanwezig zijn. Sommige gevulde wagens beschikken over zowel gevulde als lege laden, zodat u uw eigen tools ook kunt opbergen.

Welke afmetingen hebben gereedschapskarren over het algemeen?

De afmetingen variëren, maar ze zijn over het algemeen tussen de 60 cm en 120 cm breed, tussen de 80 cm en 150 cm hoog en tussen de 30 cm en 50 cm diep. Bij elke wagen vermelden we de afmetingen.

Zijn alle wielen van een gereedschapswagen zwenkbaar?

Nee, niet alle wielen van een gereedschapswagen zijn zwenkbaar. Sommige wagens hebben twee vaste wielen aan één zijde en twee zwenkwielen met remmen aan de andere zijde. Andere wagens hebben vier zwenkwielen met remmen.