Looplampen

Een looplamp is een mobiele lamp welke u gemakkelijk mee kunt nemen. In ons assortiment vindt u een aantal oplaadbare looplampen met accu. Sommige lampen zijn voorzien van een handige haak waarmee u de lamp ergens aan op kunt hangen. Ook zijn de meeste soorten uitgerust met een magneet. Bij ons vindt u vooral LED looplampen in ons assortiment. Bestel uw lamp voordelig en snel bij Deldense. Woont u in de regio Twente, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld en voorradig, dezelfde dag nog verzonden.

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Oplaadbare looplampen kopen

De meeste looplampen zijn oplaadbaar en voorzien van een accu. Per product hebben wij aangegeven hoe lang de lamp ongeveer meegaat tot het volgende oplaadmoment. Dankzij de accu is dit type lamp enorm handig in gebruik en heeft u geen last van lange snoeren. Deze lamp wordt doorgaans gebruikt in ruimtes met weinig verlichting, zoals in een berging of zolder. Moet u even iets uit de berging halen, maar komt u hier verder helemaal niet? Dan kan het soms niet eens nodig zijn om een lamp te installeren in dit soort ruimtes. Met behulp van een looplamp kunt u de ruimte toch gemakkelijk verlichten en kunt u de lamp precies op de plek richten waar u licht nodig hebt.

Waterproof looplampen

Besluit u de looplamp wel eens buiten te gebruiken of heeft u deze nodig in een vochtige ruimte? Bij ons kunt u zelfs terecht voor waterproof looplampen. Deze lampen zijn bestand tegen vocht, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat een lamp stuk gaat tijdens het gebruik hiervan.