Banden en Velgen

Voor de levensduur van uw banden en velgen is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Zo kunt u bij ons terecht voor producten omtrent bandenmontage, bandenreparatie, centreerringen, klembanden en bandenspanningmeters. Verder kunt u in onze webshop diverse artikelen vinden voor het reinigen van uw banden en velgen. Meguiars heeft een aantal producten op de markt gebracht waarmee u uw velgen kunt reinigen, zoals de velgenborstel en de Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner.

Bestelt u uw producten bij Deldense en woont u in de regio Twente? Wij zorgen ervoor dat uw producten, indien voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog (gratis) bezorgd worden. Bij een beschikken over een voorraad van meer dan 75.000 producten. Met behulp van onze eigen bezorgservice zorgen wij ervoor dat uw producten voor banden en velgen snel bij u geleverd worden. Woont u buiten deze regio, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling, indien deze voor 15:00 gedaan is, dezelfde dag nog verzonden wordt. Daarbij gelden onze reguliere verzendkosten.

Resultaat 1–12 van de 247 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 247 resultaten wordt getoond

Waarom producten voor banden en velgen bij Deldense bestellen?

  • 75.000 producten op voorraad
  • Snelle levering in Nederland, Duitsland en België
  • Goede service, uitstekend bereikbare klantenservice (ook via WhatsApp)
  • Na 42 jaar werken wij nog steeds volgens het principe ‘De klant is koning’
  • Onze webshop is onderdeel van ons familiebedrijf. Wij leveren hoofdzakelijk aan automotive, industrie en de agrarische sector. Aan de juiste vakkennis geen gebrek!
  • Vele klanten gingen u voor en gaven onze service een positieve beoordeling

Van bandenmontagepasta tot bandenkoorden

Bij ons kunt u ook terecht voor minder gangbare producten, zoals bandenmontagepasta en bandmontagespray. Met behulp van de banden montagepasta kunt u de band gemakkelijker aanbrengen op de velg. De meeste producten in onze webshop zijn van het merk Unimotive. Heeft u nieuwe ventielen voor uw autobanden nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bandenspanning meten

Veel mensen controleren hun bandenspanning bij het tankstation of laten dit over aan hun autogarage. Bij ons kunt u terecht voor een meter om zelf uw bandenspanning te meten. Rijdt u altijd met de juiste bandenspanning? Dan voorkomt u een hoger benzine- of dieselverbruik en profiteert u van een goede wegligging. Zijn uw banden te zacht? Zachte banden worden sneller heet, waardoor u meer kans heeft op een klapband. Verder is het ook belangrijk dat u niet met een te hoge bandenspanning rijdt. Wanneer u met een te hoge bandenspanning rijdt hebben uw banden minder contact met de weg. Daarnaast slijten uw banden ook sneller. Veilig autorijden doet u met de juiste bandenspanning.

Profiel van uw banden meten

Om te beoordelen of uw banden nog goed zijn kunt u het profiel van uw banden meten. In onze webshop vindt u een profielmeter. Bij een APK wordt onder meer het bandenprofiel beoordeeld. Is deze onvoldoende, dan zullen uw banden vervangen moeten worden. Wettelijk is vastgesteld dat een bandenprofiel niet minder dan 1,6mm mag bedragen. Vaak wordt er door de monteur al aangeraden om uw banden te vervangen bij een diepte van 2,5mm. Het is immers van groot belang voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw medeweggebruikers dat uw banden over de juiste spanning en het juiste profiel beschikken.

Brede voorraad voor banden en velgen

Sinds 1982 leveren wij onze producten aan automotive, de agrarische sector en industrie. In onze regio staan wij bekend om onze snelle service, brede voorraad, en ons vakkundig advies. Ook na 40 jaar staat er bij ons de klant nog steeds centraal. Onze klanten beoordelen onze service met een 8,9. Doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht voor een aantal producten die doorgaans aan autogarages geleverd worden. Zorgt u ervoor dat uw banden en velgen goed onderhouden worden? Dan zult u merken dat uw banden en velgen langer meegaan.

Online bestellen of bezoek onze winkel

Bestelt u uw producten voor uw banden en velgen bij Deldense? Bestel eenvoudig en snel in onze webshop of kom langs in onze ruime winkel. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers helpen u graag verder. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch, per e-mail of via WhatsApp bereikbaar.