Wheelprotect

Wheelprotect is dé oplossing voor het monteren en demonteren van velgen zonder enige beschadiging. Liever een bandenwissel zonder krassen of andere beschadigingen? Dan is Wheelprotect van Stricksner Automotive de perfecte oplossing voor u. Bij ons kunt u terecht voor sjablonen voor de geselecteerde wielboutdiameters: van 4×98 tot 4×160 (4 gaten) 5×98 tot 5×160 (5 gaten). De steekcirkel is verstelbaar.

Let op: weet u niet precies welke versie u nodig heeft voor uw velg? Meet de diameter van de boutcirkel op. De buitendiameter hebben wij bij elke uitvoering van het product vermeld, zodat u kunt zien welke uitvoering bij uw velg past. Bij de productomschrijving kunt u een how-to video van het product vinden.

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Wheelprotect stappenplan

  1. Haal het sjabloon uit de verpakking.
  2. De gaten zijn te verstellen. Deze kunt u precies volgens de gaten van de velg aanpassen. Wanneer u het product heeft bevestigd kunt u de gaten zo precies mogelijk aanpassen.
  3. Breng het product aan.
  4. Draai alle wielbouten los. U zult de velg niet raken.
  5. Bij de kleinere versie van de Wheelprotect (17mm) gebruikt u een vinger om de Wheelprotect vast te houden tijdens het monteren en demonteren van de velg
  6. Verwijder de velg en verwijder de Wheelprotect. De velg is is zonder enige schade aan de boutcirkel verwijderd. Het product kunt u hergebruiken.
Let op: reinig de velg van tevoren voor een optimaal resultaat.

Wheelprotect