Anti diefstal parkers

Anti-diefstal parkers zijn speciale schroeven die worden gebruikt om kentekenplaten te bevestigen. Als u wilt voorkomen dat uw kentekenplaten gestolen worden, is het verstandig om gebruik te maken van deze schroeven. Het mooie van deze schroeven is dat ze niet zomaar losgedraaid kunnen worden met een gewone schroevendraaier.

Deze schroeven worden vaak gebruikt als beveiliging voor kentekenplaten. Door de unieke vorm van de kop van de schroef kan deze alleen worden gemonteerd met een speciale bit. Hierdoor wordt er een anti-diefstal bevestiging gecreëerd voor de kentekenplaat.

Uit onderzoek is gebleken dat dit een van de veiligste manieren is om een kentekenplaat aan een voertuig te monteren. Deze kentekenplaatschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en in de kleuren blauw, geel, wit en zwart. Bovendien kunt u ze in verschillende hoeveelheden bestellen. Deze antidiefstal parker is beschikbaar in blauw, geel, wit of zwart.

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Voorkom diefstal dankzij de hoogwaardige anti-diefstal parkers van Deldense

Onze parkers zijn gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en langdurig gebruik. U kunt erop vertrouwen dat uw kentekenplaten stevig bevestigd blijven met onze producten. Plaats nu uw bestelling via onze webshop en profiteer van ons brede assortiment, snelle levering en uitstekende service.