Werklampen

De werklamp is handige verlichting om bij te kunnen werken, onder meer vanwege het prettige licht dat geproduceerd wordt. Onze werklampen zijn geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een schilderklus, het slijpen van messen of het schoonmaken van de loods. Vanwege de hoge lichtopbrengst en het hoge aantal lumen is de werklamp perfect voor de klussen waarbij u ruim voldoende licht nodig heeft.

Bij ons kunt u terecht voor professionele werklampen voor een scherpe prijs. Bestel uw werkverlichting eenvoudig online in onze webshop. Woont u in de regio Twente, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis of in de werkplaats. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Resultaat 1–12 van de 57 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 57 resultaten wordt getoond

De voordelen van LED werklampen

De meeste lampen zijn voorzien van LED lampjes. De voordelen van LED werklampen zijn onder meer:

  • U bespaart op uw energiekosten, vooral ten opzichte van andere soorten verlichting zoals de halogeenlamp
  • De lichtopbrengst is hoog en het licht is fel
  • De levensduur van LED werklampen is in verhouding met andere soorten verlichting vrij lang. LED verlichting gaat lang mee.
  • LED lampen worden minder snel warm

Werkverlichting zonder snoer

Sommige werklampen zijn extra handig in gebruik vanwege de oplaadbare accu. Dit voorkomt dat u netvoeding nodig heeft om de lamp te kunnen gebruiken. Verder zijn sommige werklampen voorzien van een magneet en een ophangbeugel, zodat u uw handen vrij heeft tijdens uw werk. Wilt u ook zo’n handige lamp zonder snoer? Bestel deze dan snel in onze webshop! Kijk ook eens bij de looplampen. Sommige looplampen kunnen ook als werklamp gebruikt worden vanwege de hoge lichtopbrengst. Per lamp kunt u in de productspecificaties zien hoeveel de lichtopbrengst bedraagt.

Meer informatie over werklampen?

Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delden. Vanuit Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Rijssen, Almelo, Goor en Markelo zijn wij gemakkelijk te bereiken. Wij bieden een ruime parkeergelegenheid. Parkeren is gratis!

Heeft u werkplaats verlichting nodig?

Dan bent u bij Deldense aan het juiste adres. Bij ons vindt u onder meer werklampen, looplampen, motorkaplampen en inspectielampen. Wij leveren werkplaatsverlichting van de merken Bright Line, Draper, Philips, Rodac, ROOKS en Scangrip. De meeste lampen leveren wij direct uit voorraad. Woont u in de regio Twente, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Buiten deze regio betaalt u onze reguliere verzendkosten. In onze eigen regio lukt het doorgaans om uw bestelling dezelfde dag nog te leveren. Dit doen wij met behulp van onze eigen bezorgservice. Woont u niet in deze regio, dan verzenden wij uw pakket met PostNL. Deze betrouwbare pakketservice zal uw werkplaatsverlichting op het opgegeven adres bezorgen.

LED lampen voor uw werkplaats

De meeste lampen zijn uitgerust met LED lampjes. Hiermee bespaart u op uw energiekosten én de lampen hebben ook nog eens een langere levensduur. Verder wordt een LED lamp minder snel warm. Ten opzichte van halogeen- en gloeilampen zijn LED lampen voor uw werkplaats voordeliger.

Redenen om werkplaatsverlichting te kopen

  • U heeft een sterke lamp nodig voor een klus
  • De lampen die u al heeft zijn niet handzaam en beschikken over een snoer
  • U heeft een lamp met een magneet en/of een ophangbeugel nodig