Inspectielampen

Een inspectielamp kopen? Bij Deldense kunt u terecht voor inspectielampen, welke onmisbaar zijn in uw werkplaats. De lampen zijn onmisbaar vanwege de sterke lichtstraal. Bij het kiezen van een lamp is het belangrijk dat u kijkt naar het aantal lumen. Hoe hoger het aantal lumen, hoe hoger de lichtsterkte. Bij sommige inspectielampen is de lichtsterkte handmatig in te stellen of te dimmen. Dit kan handig zijn wanneer u niet de volledige lichtsterkte als lichtbron nodig heeft. De meeste inspectielampen zijn op te laden met behulp van een USB-kabel of USB-aansluiting. Per lamp verschilt de laadtijd en de gebruiksduur. Ook zijn de meeste lampen voorzien van een magneet of een ophanghaak. Hiermee houdt u uw handen vrij tijdens elke klus. Dat is een groot voordeel van een inspectielamp of een looplamp.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Inspectielampen van diverse merken

Wij leveren inspectielampen van de merken Draper, ROOKS en Rodac. Deze lampen produceren een zuiver licht, waardoor u goed zicht heeft in uw werkplaats of onder de motorkap. Klust u vaak onder de motorkap, dan raden wij aan om eens naar onze motorkaplampen te kijken. Bij ons vindt u immers alles voor uw auto én werkplaats, waaronder de juiste werkplaats-, inspectie- en motorkaplampen.

LED Inspectielampen

Al onze inspectielampen zijn voorzien van LED lampjes. LED verlichting is inmiddels ook bij de inspectielamp niet meer weg te denken. De voordelen van LED verlichting zijn bij de meeste mensen wel bekend, maar wellicht is het handig om nog even aan te stippen:

  • U bespaart op uw energiekosten
  • De levensduur van LED Inspectielampen is langer dan bij halogeen- of gloeilampen
  • De inspectielamp wordt minder snel en minder warm
  • De lampen zijn doorgaans verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meeste inspectielampen verspreiden wit licht.
  • LED lampen zijn beter voor het milieu (dan gloei- en halogeenlampen).