Fietsendragers

Wij beschikken over een groot assortiment fietsendragers die wij veelal uit voorraad kunnen leveren, van Fietsendragers voor sportfietsen tot fietsendragers voor elektrische fietsen. Wij leveren uitsluitend A-merk kwaliteit, want wij willen uitsluitend het beste voor onze klanten. U kunt de bestelling plaatsen in onze webshop, maar voor advies of meer informatie ook naar onze winkel komen in Delden in de buurt van Hengelo, Borne, Enschede, Almelo en Haaksbergen. Uiteraard bezorgen wij uw bestelling in heel Nederland en België.

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Voor welke fietsendrager kunt u het beste kiezen?

Er zijn vele soorten fietsendragers te koop om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij hebben er voor gekozen om de fietsendragers van Oris en enkele modellen van Thule uit voorraad te leveren vanwege de goede kwaliteit en beschikbaarheid.

De meest verkochte fietsendrager bij ons is de Oris tourer deze kan eenvoudig en snel op elke auto met een trekhaak gemonteerd worden, mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij u helpen met een passen advies voor een fietsendrager op het dak of de achterklep.

Deldense staat voor kwaliteit en service

De klanten die bij ons in de winkel komen in Delden weten het al: Wij staan garant voor kwaliteit en service. Omdat wij ook graag de rest van Nederland hiervan willen laten profiteren hebben wij onze webshop opgezet. Nu kunnen wij net zo snel als in de winkel onze kwaliteitsmaterialen, auto accessoires en onderdelen leveren. Ongeacht waar u woont in Nederland, u heeft binnen enkele dagen uw bestelling in huis, in de meeste gevallen zelfs al de volgende werkdag.

Wij streven naar een vlotte service en correcte levering en afhandeling van uw bestelling. Mocht een door u besteld artikel onverhoopt een langere levertijd hebben dan voorzien, dan informeren wij u meteen zodat u weet dat wij er alles aan doen om de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren.

Een van de trends op het gebied van vrije tijdsbesteding is de enorme groei in het gebruik van elektrische fietsen. Een andere trend is de populariteit van offroad fietsen. Deze trends stellen andere eisen aan de moderne fietsendrager. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook op het gebied van het veilig vervoer van fietsen waarbij aan alle wettelijke eisen moet worden voldaan. De Oris tourer biedt dé oplossing voor al uw wensen op het gebied van het vervoer van fietsen!

Kom een kijkje nemen in onze winkel

Woont u in Hengelo, Almelo of Enschede of bent u in de buurt van Delden, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel aan De Berken 4. Op werkdagen zijn wij alle dagen voor u geopend van 8.00 tot 17.30 uur. Heeft u iets nodig dat u in onze webshop heeft gezien dan kunt u het in onze winkel in veel gevallen direct meenemen. Wij kunnen u vanzelfsprekend ook advies geven over onze artikelen en de toepassing ervan. Heeft u iets nodig dat wij op dat moment niet op voorraad hebben dan bestellen wij het direct en sturen het u meteen toe. Doorgaans heeft u een bestelling binnen 2 tot 3 dagen in huis.