Ventielen

In deze categorie vindt u onze hoge druk ventielen, tubeless ventielen en ventielverlengers. Is er een autoband leeggelopen, maar is de band niet lek? Mogelijk moet u een ventiel vervangen. Wanneer een ventiel te oud wordt, kan er een lekkage ontstaan. Dit kunt u merken aan een langzaam leeglopende band. U voorziet de band gemakkelijk van een nieuw ventiel. Wij leveren deze producten van de gerenommeerde merken Unimotive en Sinatec.

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Verkrijgbaar in onze winkel en online

Verder kunt u bij ons terecht voor afsluit- en binnenventielen, dopjes/kapjes en verlengers. Ook bieden wij een ruim assortiment voor landbouwvoertuigen en vrachtwagens. De meeste producten leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Voor 15:00 besteld en voorradig, dezelfde werkdag nog verzonden. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Ventielen voor uw auto bij Deldense bestellen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten ventielen voor uw auto. Bent u woonachtig in Twente, dan bezorgen wij uw bestelling binnen 48 uur bij u thuis of op locatie. Buiten deze regio gelden onze standaard verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel of kunt u er tijdens het bestellen voor kiezen om uw bestelling af te halen. Vanzelfsprekend voorzien onze enthousiaste medewerkers u van een goed advies bij vragen over ventielen voor uw auto.