Roetfilter/DPF

In deze categorie vindt u professionele additieven voor de roetfilter en DPF. Denk aan een vervuild filter, het verwijderen van roet en het voorkomen van een verstopt roetfilter. Ook vindt u DPF Fluid in ons assortiment als preventieve, universele Eolys navulvloeistof. Gebruikt u een roetfilter additief of een DPF cleaner, dan kunt u mogelijk dure reparaties uitstellen of voorkomen. Wij leveren zeer effectieve additieven van Wynn’s en Xenum, welke ook nog eens gemakkelijk in gebruik zijn. De meeste producten leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Veilig betalen, snel in huis!

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Levensduur van roetfilter verlengen

Met een roetfilter additief wordt niet alleen de levensduur van uw roetfilter verlengd, maar ook de werking ervan geoptimaliseerd. Dit heeft als resultaat een schonere en gezondere lucht. Het roetfilter gaat langer mee, wat ook prettig is voor uw portemonnee.

Wat is een roetfilter additief?

Het is belangrijk om te weten wat een roetfilter precies doet. Een roetfilter vangt namelijk fijnstof op dat vrijkomt tijdens het verbrandingsproces van diesel en voorkomt daarmee dat deze stoffen in onze lucht terechtkomen.

Echter, door langdurig gebruik kan het filter verstopt raken met als resultaat minder effectiviteit, hogere emissies en uiteindelijk zelfs problemen met uw motor. Dit is waar de roetfilter additieven om de hoek komt kijken.

Het verwijdert vervuilende stoffen en asvorming zodat uw filter optimaal blijft functioneren.

De voordelen van een roetfilter additief

De voordelen van het gebruiken een roetfilter additief zijn als volgt:

  • Verlengde levensduur van uw roetfilter
  • Optimalisatie en verbetering van de werking van uw filter
  • Lagere emissies
  • Beter voor het milieu
  • Minder kans op motorproblemen

Bestel nu!

Wilt u ook bijdragen aan schonere lucht en de levensduur van het roetfilter verlengen? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een roetfilter additief. Bij Deldense bent u verzekerd van producten van een hoogwaardige kwaliteit, een betaalbare prijs en een duurzame oplossing.

Heeft u nog verdere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te informeren over onze producten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel aan de Berken 4 te Delden.