Spuitplamuur

Motip Spuitplamuur, ook bekend als Motip Spray Putty, is een snel drogende spuitplamuur met gevorderde vul- en dekkracht. Het product helpt om oneffenheden op verschillende hout-, metaal- en aluminiumoppervlakken te vullen dankzij haar uitzonderlijke hechtvermogen en corrosieweringseigenschappen. Bovendien staat het bekend om zowel nat als droog gemakkelijk schuren. De Motip Spray Putty heeft een ultra matte beige/grijze tint. De bus bevat 400ml.

Spuitplamuur bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delden. Woont u in Twente? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Enig resultaat

Enig resultaat

Hoe gebruikt u Motip Spuitplamuur?

Maak voorafgaand aan het gebruik van de Motip Spray Putty het oppervlak grondig schoon, vetvrij en droog. Zorg ervoor dat eventuele oude verf of roest verwijderd is voordat u gaat schuren. Nadat u hebt geschuurd, maakt u het oppervlak opnieuw schoon, droog en vetvrij. We raden aan om deze spray te gebruiken bij kamertemperatuur tussen 10 tot 25 graden Celsius.

Schud de spuitbus gedurende twee minuten voor gebruik en test deze eerst door een monster te spuiten alvorens je begint met schilderen. Houd de spray ongeveer 25 tot 30 centimeter afstand van het oppervlak voor een optimaal resultaat.

Breng dunne lagen van Motip Spuitplamuur aan voor het beste resultaat. Na elke laag adviseren wij om de spuitbus opnieuw te schudden voordat je de volgende laag aanbrengt. Laat het oppervlak drogen voordat u het schuurt (nat of droog met korrel 400 of hoger). Nadat u hebt geschuurd, breng een primer aan voordat u een afwerklaag toepast.

Onderhoud en droogtijd

Tenslotte, zorg ervoor dat je het ventiel van de Motip Spray Putty spuitbus reinigt wanneer u klaar bent. Houd de spuitbus ondersteboven en druk minimaal vijf seconden op de spuitmond om deze te reinigen. De droogtijd zal variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en hoe dik de spray is aangebracht.