Interieur

Auto accessoires zijn een belangrijke toevoeging aan uw auto om elke autorit zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Bij Deldense verkopen wij diverse interieuraccessoires die niet alleen uw rit aangenaam maken, maar ook de veiligheid van u en uw passagiers waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan gordels en gordelverlengers. Uw auto voorzien van de beste interieur accessoires van het populaire merk Carpoint? Bekijk ons complete assortiment hieronder.

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Comfort verhogende interieuraccessoires

Op zoek naar handige interieuraccessoires? Ons assortiment biedt onder andere de best mogelijke binnenspiegels van Carpoint, blik- en drankhouders, brilhouders, gordels en gordelhoezen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor thermometers voor binnen en buiten in uw auto. Onze parkeerschijf is wettelijk verplicht en is hierdoor onmisbaar in elk auto interieur.

Ook hebben we meerdere smartphonehouders beschikbaar die u tijdens het rijden op een veilige manier kunnen afleiden van bijvoorbeeld notificaties of berichtjes én zodat u toch navigatie kan gebruiken. Zo houdt u beide handen aan het stuur en kunnen alle ogen op de weg gericht blijven tijdens het autorijden.

Veiligheid komt eerst

Goede accessoires zorgen er ook voor dat uw ritten zo veilig mogelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld de navigatie veilig bevestigen aan uw autoruit of aan de ventilator van uw auto met onze handige accessoires. Daarnaast hebben wij diverse gordelhoezen in het assortiment om het gebruik hiervan nog comfortabeler te maken.

Bestel bij Deldense, de auto accessoires specialist

Deldense is al sinds 1982 actief in het aanbieden van hoogwaardige auto accessoires. Bij ons geniet u niet alleen van topkwaliteit producten, maar ook van een uitstekende service. Met behulp van onze eigen bezorgdienst zorgen wij ervoor dat bestellingen binnen regio Twente dezelfde dag nog bij u thuis worden afgeleverd en dit doen wij helemaal gratis! Woont u buiten regio Twente? Geen probleem, als u voor 15.00 uur bestelt dan zorgen wij ervoor dat het pakketje dezelfde dag nog wordt verzonden.

Vragen over onze producten of nodig advies nodig over welke interieuraccessoires het beste passen bij de behoefte van uw auto? Neem gerust contact met ons op, via telefoonnummer 074-3764455 of stuur ons gemakkelijk een berichtje via WhatsApp!