Trekhaakdoppen

Een trekhaak is een belangrijk onderdeel van uw voertuig en is gevoelig voor vuil, roest en beschadigingen. Het onderhouden of beschermen van de trekhaak heeft invloed op de levensduur. Een trekhaakdop is een perfecte oplossing. Een dop beschermt niet alleen de trekhaak tegen invloeden van buitenaf, maar geeft ook een nette uitstraling aan uw voertuig.

Bij Deldense kunt u terecht voor diverse aanhanger- en trekhaakaccessoires. In onze webshop en winkel bieden wij trekhaakdoppen van hoogwaardige materialen die duurzaam en weerbestendig zijn. Of u nu een stadsauto, SUV of bestelwagen heeft, wij hebben de juiste dop voor u.

Onze trekhaakdoppen zijn verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en chroom.

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Direct uit voorraad leverbaar

Bij Deldense begrijpen we dat u uw trekhaakdop snel nodig heeft. Daarom zijn de meeste doppen direct uit voorraad leverbaar. Voorradig en voor 15:00 besteld? Dezelfde werkdag nog verzonden!

Welke maat heb ik nodig?

Om de juiste maat dop te kiezen, moet u de diameter van uw trekhaakkogel meten. Deze diameter bepaalt welke maat dop u nodig heeft.

Universele trekhaakdoppen: welke past bij mijn auto?

Onze doppen zijn geschikt voor de meeste gangbare merken en modellen auto's. Als u twijfelt of een trekhaakdop op uw voertuig past, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.