Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen zijn metalen kettingen die om de banden van uw auto worden geplaatst om meer grip te krijgen op besneeuwde of beijzelde wegen. Deze kettingen hebben een soort grijparmstructuur die helpt bij het vastgrijpen van het oppervlak en voorkomt dat uw auto gaat glijden of slippen.

De Weissenfels Sneeuwkettingensets bestaan uit twee stuks sneeuwkettingen, handschoenen en een handleiding. De sneeuwkettingen van Weissenfels zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kettingen in het instapsegment. Bij elke ketting staat vermeld om welke bandenmaten het gaat.

De bevestiging ervan gebeurt door middel van een haaksysteem en een ergonomisch gevormde rubberen handgreep. Het eenvoudigweg inhaken van de ketting, het doorhalen van de spanketting door de haakjes en het verankeren aan de voorkant, zijn handelingen die nodig zijn voor een succesvolle montage.

Sneeuwkettingen bestelt u voordelig en snel in onze webshop. De meeste kettingen leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Voor 15:00 besteld en voorradig, dezelfde werkdag nog verzonden. Binnen de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis (binnen 48 uur).

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Waar moet u op letten bij het kopen en gebruiken van sneeuwkettingen?

Bij het kopen van sneeuwkettingen is het belangrijk om te letten op de juiste maat voor uw banden. Raadpleeg de handleiding van uw auto of controleer de zijkant van uw band voor de aanbevolen afmeting. Daarnaast moet u controleren hoe eenvoudig de sneeuwkettingen te installeren en te verwijderen zijn, aangezien gebruiksgemak een belangrijke factor is. Bij het gebruik van sneeuwkettingen is het raadzaam om ze alleen te gebruiken op besneeuwde of beijzelde wegen. Probeer hoge snelheden te vermijden en wees voorzichtig bij bochten en het passeren van andere voertuigen. Vergeet niet om regelmatig de spanning van de sneeuwkettingen te controleren om ervoor te zorgen dat ze stevig vastzitten.