Led markeerlicht

Onze markeerverlichting in LED is van essentieel belang voor de veiligheid op de weg. Deze verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk oranje, rood en wit. Het unieke aan onze breedtelampen is dat ze geschikt zijn voor zowel 12Volt als 24Volt, waardoor ze probleemloos kunnen worden gebruikt op elke truck, trailer en aanhanger.

Het meest indrukwekkende kenmerk van onze LED-markeerverlichting is de EMC ontstoring en water- en stofbestendigheid. Dit betekent dat zelfs onder barre omstandigheden de efficiëntie en duurzaamheid van deze lampen behouden blijven. Bovendien dragen de gebruikte Ledlampen bij aan een laag energieverbruik.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Wettelijke vereisten led markeerlichten

Om alle wettelijke vereisten te voldoen, heeft Tip-It bepaalde regels met betrekking tot markeringslichten vastgesteld. Aanhangwagens die breder zijn dan 2,10 meter en na 31 december 1997 zijn gebouwd, moeten aan beide zijden van de voorkant twee markeringslichten hebben, evenals twee markeringslichten aan de achterkant.

Als uw aanhanger echter voor 31 december 1997 is gebouwd, geldt dezelfde regeling pas bij een breedte van meer dan 2,6 meter. Daarnaast moet een aanhanger langer dan 6 meter ook voorzien zijn van oranje markeringslichten aan de zijkanten. Op deze manier waarborgt u optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

Met onze hoogwaardige markeerverlichting, die complexiteit en variatie biedt, kunt u ervan op aan dat de veiligheid van uw voertuig en andere weggebruikers gewaarborgd wordt.