Polyester Plamuur

Polyester plamuur van Motip bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Polyesterplamuur is in verschillende verpakkingen te verkrijgen, van 250 gram tot 2000 gram.

Of u nu een ervaren klusser bent of voor de eerste keer aan uw eigen voertuig knutselt, het vinden van de juiste plamuur die geschikt is voor verschillende oppervlakken kan knap lastig zijn. Gelukkig is er polyesterplamuur: de oplossing om verschillende oneffenheden en onregelmatigheden gelijk te maken op diverse oppervlakken.

Dit 2-componenten product is geschikt voor staal, aluminium, hout, beton en natuurlijk ook polyester. Door middel van deze plamuur kunt u gemakkelijk kleine gaatjes repareren, nieuwe hoeken creëren of beschadigde delen vervangen. Dankzij de perfecte verhoudingen tussen beide componenten kunt u deze plamuur moeiteloos toevoegen. Het product is eenvoudig te schuren en is flexibel zodat het makkelijker opnieuw gespoten kan worden met elke soort lak.

Door het gebruik van deze plamuur bereikt u altijd een resultaat dat bestand is tegen weersinvloeden en chemicaliën. Dit betekent dat uw reparaties duurzaam en veilig in gebruik zijn, zowel binnen- als buitenshuis. Bovendien heeft u ook nog eens de mogelijkheid om deze plamuur in meerdere lagen aan te brengen, tot wel een dikte van 2 centimeter.

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten