Penlampen

Een penlamp is een kleine lamp in het formaat van een pen. Dankzij het formaat van de lamp kunt u deze gemakkelijk meenemen. De meeste penlampen zijn voorzien van een clip, waardoor u de lamp eenvoudig aan uw broekzak of borstzakje hangt. De penlamp is hierdoor geschikt bij uiteenlopende professionele beroepen. Bij Deldense bestelt u de benodigde lampen eenvoudig en snel online. Wij leveren meer dan 75.000 producten direct uit voorraad. Woont u in de regio Twente, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Met behulp van onze eigen bezorgservice zorgen wij voor een snelle en professionele levering.

Enig resultaat

Enig resultaat

Penlampen online bestellen

Een penlamp bestellen doet u uiteraard bij Deldense. Deze kleine zaklampen bestelt u voordelig in onze webshop. Penlampen geven in het algemeen niet zoveel licht, maar zeker wel voldoende om bij diverse klussen of tijdens het werk te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De penlamp is perfect te gebruiken door ambulancepersoneel, om de pupilreflex van de patiënt te testen
  • Voor automonteurs is deze lamp eenvoudig te gebruiken bij het controleren van kleine ruimtes. Dit kan bijvoorbeeld bij de inspectie van het dashboard. Let op: voor monteurs kan een motorkaplamp ook erg handig zijn.
  • Edelstenen moeten gecontroleerd worden door de edelsmid. Een penlamp kan hierbij erg handig zijn.
  • De penlamp is onmisbaar voor de technische dienst. Deze mensen werken veel in groepenkasten, meterkasten en kleine ruimtes. Dit zijn ruimtes waar meestal weinig licht is. Met behulp van een kleine zaklamp zorgt u toch voor de juiste verlichting.

Batterijen voor penlampen

Vanwege het kleine en slanke formaat van de penlampen werken de meeste lampen op AAA batterijen. Meestal worden de batterijen niet meegeleverd vanuit de fabrikant. Lees de productomschrijving daarom goed door.