Bumperlak

Motip Bumperlak gebruikt u om uw bumper te repareren of te verfraaien. De lak heeft een uitstekende dekking en hechting, zodat u kunststof bumpers gemakkelijk kunt repareren. De oorspronkelijke bumperstructuur blijft behouden. De Motip Bumperlak zorgt voor een duurzame kleur en glans. Daarnaast is de lak kras- en schokbestendig en is deze bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden.

Motip Bumperspray is in vijf verschillende kleuren te verkrijgen en is ultra mat. Kortom, Motip Bumperspray heeft een uitstekende dekking, duurzame kleur en duurzame glans. Bestel uw bumperspray of bumperlak voordelig bij Deldense. In de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis én dezelfde dag bij u thuis. Buiten onze regio geldt: voor 15:00 besteld en voorradig, dezelfde dag nog verzonden!

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Gebruik Motip Bumperspray

Voordat u begint met de behandeling van uw bumper moet het oppervlak geheel schoon, vetvrij en droog zijn. De spray moet op kamertemperatuur zijn, terwijl de omgevingstemperatuur 10 tot 25 graden Celsius moet zijn. De spuitbus schudt u twee minuten lang voor gebruik, waarna u eerst een proefmonster spuit. De afstand tot het te behandelen oppervlak dient ongeveer 25 tot 30 centimeter te zijn.

Motip Bumperlak brengt u in verschillende dunne lagen aan, totdat u tevreden bent met het resultaat. Voordat u een nieuwe laag aanbrengt schudt u de spuitbus opnieuw. Reinig het ventiel van de spuitbus. Dit doet u door de spuitbus ondersteboven te houden en de spuitmond ongeveer vijf seconden in te drukken. Hoe lang Motip Bumperlak ongeveer moet drogen is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de luchtvochtigheid, de omgevingstemperatuur en de dikte van de lak. Hoe meer lagen u heeft aangebracht, hoe langer de droogtijd is.