Automaterialen op kenteken bestellen

Voor ons complete assortiment kunt u inloggen in onze portal. Vervolgens vult u uw kenteken in en krijgt u een compleet overzicht van alle automaterialen op kenteken.

Bij Deldense hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan automaterialen beschikbaar voor vrijwel elk type voertuig. Van banden en remmen tot filters en accu’s – wij hebben alles wat u nodig heeft om uw auto weer in topconditie te krijgen. Bovendien is ons hele assortiment leverbaar voor alle merken, types en bouwjaren.

Gebruiksvriendelijke portal

Onze gebruiksvriendelijke portal maakt het mogelijk om razendsnel de gewenste onderdelen te vinden en direct online te bestellen. U hoeft alleen maar het kenteken van uw auto in te voeren en het systeem selecteert automatisch de juiste onderdelen die u nodig heeft. Dit scheelt niet alleen tijd, maar geeft ook nog eens zekerheid dat u altijd de goede onderdelen aanschaft.

Inloggen

Gebruik onze inlog om onze portal vrijblijvend te bekijken. Klik hier voor onze online portal.

Gebruikersnaam: test@deldense.nl. Wachtwoord: test2023

Hieronder ziet u hoe u naar uw automaterialen op kenteken zoekt. Vul uw kenteken in, waarna het merk en model er direct bij komt te staan. Vervolgens laat het filter alleen compatibele onderdelen zien.

Automaterialen op kenteken zoeken

In het overzicht hieronder ziet u welke automaterialen bij het ingegeven kenteken horen. Met behulp van de filteroptie aan de linkerkant filtert u de producten naar wens.

Overzicht automaterialen

Automaterialen op kenteken nodig?

Wenst u automaterialen op kenteken te bestellen en komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Neem contact met ons op via telefoon of WhatsApp.