Gereedschap

Gereedschap online bestellen? Bij Deldense vindt u vrijwel alles voor uw auto en werkplaats. Voor elke kleine en grote klus. Op het gebied van gereedschap kunt u denken aan gereedschapskarren, gereedschapskoffers, diverse soorten handgereedschap, luchtgereedschap en haspels. Inmiddels leveren wij meer dan 75.000 producten direct uit eigen voorraad.

Woont u in de regio Twente? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Bent u woonachtig buiten onze regio, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling – indien u voor 15:00 besteld heeft – dezelfde dag nog verzonden wordt. Wij staan snelle service en kwaliteit. Na ruim 42 jaar staan onze klanten nog steeds centraal bij ons.
[feedbackcompany_bar]

Resultaat 1–12 van de 3610 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 3610 resultaten wordt getoond

Waarom bestelt u uw gereedschap online bij Deldense?

  • 75.000 producten op voorraad en direct leverbaar
  • Groot assortiment gereedschap: van gereedschapskarren tot handgereedschap
  • Snelle levering in Nederland. België en Duitsland
  • Goede service, uitstekend bereikbare klantenservice (ook via WhatsApp)
  • Na 42 jaar werken wij nog steeds volgens het principe ‘De klant is koning’
  • Onze webshop is onderdeel van ons familiebedrijf. Wij leveren hoofdzakelijk aan automotive, industrie en de agrarische sector. Aan de juiste vakkennis geen gebrek!
  • Vele klanten gingen u voor en gaven onze service een positieve beoordeling

Gereedschap van diverse merken

Wij leveren gereedschap van diverse merken, zoals Custor, Deltach, Facom, Sonic, Stahlwille, Stanley, Steiner, Weber en Yato. Sinds 1982 leveren wij onze producten hoofdzakelijk aan automotive, industrie en de agrarische sector. Ook particulieren weten ons inmiddels te vinden, zowel in onze winkel als online. Het grootste gedeelte van ons winkelassortiment hebben wij in onze webshop opgenomen. Wij beschikken over een eigen bezorgservice, zodat u snel over het juiste gereedschap beschikt. Onze routes in Twente worden meerdere keren gereden. Woont u in de buurt van Delden, dan kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen.

Uw klus gemakkelijker maken

Naast diverse soorten gereedschap voor kleine en grote klussen kunt u bij ons terecht voor verschillende producten die u ondersteunen bij uw klus. Denk bijvoorbeeld aan de (de)montagesprays van Motip of de hoogwaardige producten van Liqui Moly. Het demonteren of monteren van vastgeroeste onderdelen kunt u hiermee vergemakkelijken. Zo klaart u vrijwel elke klus in een handomdraai.

Gereedschap voor uw werkplaats

U kunt bij ons terecht voor gevulde gereedschapswagens, maar ook voor uw complete werkplaatsinrichting. Voor diverse organisaties hebben wij de werkplaats en werkplekken opnieuw ingericht. Goed gereedschap is een belangrijk onderdeel van een efficiënte werkplaats. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via 074-3764455. Wij zijn ook gemakkelijk via WhatsApp of per e-mail te bereiken.