Motip

Motip Plamuur

Dankzij Motip heeft u altijd een oplossing voor het repareren van uw fiets, auto of machine. Denk aan de autolakken, onderhoudsproducten, plamuren en technische sprays. Dankzij Motip is uw klus zo geklaard. Inmiddels timmert het merk al ruim zestig jaar aan de weg en zijn de spuitbussen voor autoliefhebbers enorm populair. Motip staat het meest bekend om de spuitlakken, maar later zijn er ook een aantal andere segmenten bijgekomen.

Bestel uw Motip producten voordelig in onze webshop. Gratis bezorging op dezelfde dag in de regio Twente, daarbuiten geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Motip assortiment

Bij Deldense.nl vindt u het gehele assortiment van Motip online. Scherp geprijsd, snel geleverd!

Motip technische sprays

Motip technische sprays

Met behulp van de technische sprays is het onderhouden van uw auto, fiets of andere machines een stuk gemakkelijker gemaakt. Motip is een topmerk van European Aerosols Group. European Aerosols Group is op dit moment marktleider op het gebied van slimme aerosol oplossingen. Hierbij gaat het om oplossingen voor vernis, verf en technische sprays voor automotive, doe-het-zelf en industriële segmenten.

Motip online bestellen

Bij Deldense vindt u het gehele assortiment van Motip voor een scherpe prijs. In de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Dankzij onze eigen bezorgservice zorgen wij voor een snelle levering van uw Motip producten in Twente. Naast onze webshop beschikken wij over een grote winkel waar wij u graag van een goed advies voorzien. Sinds 1982 leveren wij onze producten aan automotive, de agrarische sector en industrie.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via 074-3764455 of stuur een berichtje via WhatsApp. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel voor een vakkundig advies. Wij staan voor u klaar! Wist u dat onze klanten na 40 jaar nog steeds centraal staan? Dit merkt u aan de kwaliteit van onze producten, onze diensten en in onze winkel. Deze service kunt u ook online van ons verwachten.

Bestelt u uw Motip producten bij Deldense en bent u woonachtig in Twente? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis én dat dezelfde dag nog. Buiten onze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Inloggen
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 8.00 tot 17.30
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten