Balanceerpoeders

Balanceerpoeder wordt gebruikt in plaats van balanceergewichten, of als toevoeging bij het balanceren. Bij ons kunt u terecht voor balanceerpoeders van het hoogwaardige merk Unimotive. Een goed alternatief voor een dure balanceermachine.

Enig resultaat

Enig resultaat

Automatisch en dynamisch balanceren met balanceerpoeder

Het gebruik van balanceerpoeder in plaats van balanceergewichten of als aanvulling na het balanceren heeft vele voordelen. Easybalance balanceerpoeder zoekt op een prettige manier onbalanskrachten in de draaiende band en biedt er weerstand tegen. Dit betekent dat er sprake is van dynamische balancering, die nogal verschilt van de statische balancering die verkregen wordt door slaggewichten en plakgewichten te gebruiken. Deze dynamische balancering blijft gedurende de hele levensduur van de band intact.

Balanceerpoeder kan worden toegepast in elke voertuigband, maar toont het meeste effect bij banden met veel lucht zoals 4WD-voertuigen of zelfs vrachtwagens. Kortom, automatisch en dynamisch balanceren met behulp van balanceerpoeder biedt heel wat interessante voordelen die niet te missen zijn!