Poetspads

In onze webshop en winkel kunt u terecht voor poetspads van de hoogwaardige merken 3M, Carpoint, Meguiars, Steiner en Tip-it. In deze categorie vallen zowel de handpads als de poetspads voor poetsmachines. De poetspads zijn in verschillende groottes te verkrijgen. Denk aan een diameter van 75mm, 76mm, 85mm, 125mm, 150mm en 180mm. Wij bieden zowel een breed assortiment foampads als lamswollen pads aan. De meeste pads leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Woont u in Twente, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.

De poetspads hebben een verschillende hardheid, zoals dat genoemd wordt. Bij elk product staat omschreven of de hardheid van de pad bijvoorbeeld hard, medium of zacht is. Het poetsen van een oppervlak met een harde pad geeft een ander resultaat dan dat u hetzelfde oppervlak met een zachte pad poetst. Vaak poets men het oppervlak met verschillende pads, beginnend bij de harde pad, om vervolgens voor een steeds zachtere hardheid te kiezen. Bestelt u de poetspads in combinatie met een poets- of polijstmiddel, dan raden wij aan om de handleiding van het polijstmiddel zo goed mogelijk door te nemen.

Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond

Wat zijn poetspads voor de auto?

Poetspads voor de auto zijn speciale pads die gebruikt worden om de lak van de auto te polijsten en/of te waxen.

Kan ik alle soorten poetspads gebruiken op mijn auto?

Nee, niet alle soorten poetspads zijn geschikt voor gebruik op een auto. Kies altijd pads die ontworpen zijn voor het reinigen en onderhouden van autolak.

Hoe maak ik poetspads schoon na gebruik?

Na gebruik dienen poetspads grondig uitgespoeld te worden met warm water en zeep om eventuele resten van polish of wax te verwijderen. Laat ze vervolgens drogen voordat u ze opbergt.

Wanneer moet ik mijn poetspads vervangen?

Het is aan te raden om uw poetspads regelmatig te inspecteren op slijtage of beschadiging. Als ze versleten zijn, dan is het tijd om nieuwe pads aan te schaffen.

Kunnen poetspads hergebruikt worden na het wassen?

Ja, zolang ze nog in goede conditie verkeren kunnen poetspads meerdere keren hergebruikt worden na het wassen. Let er wel op dat u geen vuile pads gebruikt bij het polijsten van uw auto, hierdoor kunnen krassen ontstaan.