Kentekenplaathouders

Kentekenplaathouders zijn noodzakelijk om kentekenplaten aan uw auto of een ander voertuig te bevestigen. In ons assortiment vindt u kentekenplaathouders in een chromen, kunststof of RVS uitvoering. Wij leveren houders voor diverse modellen, namelijk voor de originele langwerpige kentekenplaten voor auto’s, Amerikaanse kentekenplaten, oldtimers, voor bromfietsen en motoren. De meeste kentekenplaathouders leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Woont u in Twente? Dan bezorgen wij uw houders graag bij u thuis of op locatie. Woont u buiten deze regio en bestelt u voor 15:00? Wij verzenden uw bestelling dezelfde dag nog.

Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond

Neutrale kentekenplaathouder kopen

De meeste auto’s zijn voorzien van een kentekenplaathouder met de naam van de autogarage of autodealer ter informatie of voor reclamedoeleinden. Wenst u liever een neutrale kentekenplaathouder, dan kunt u deze eenvoudig in onze webshop bestellen. De huidige houder is gemakkelijk zelf te vervangen voor een nieuwe. Bij Deldense kunt u terecht voor mooie kentekenplaathouders voor een goede prijs. Uiteraard kunt u ook online een uitstekende service van ons verwachten. Bij Deldense staan onze klanten ook na 40 jaar nog steeds centraal. Weet u niet precies welke nummerplaathouder u nodig heeft? U kunt de huidige houder opmeten, zodat u weet welk formaat u nodig heeft. Voor een aantal type kentekenplatenhouders heeft u schroeven nodig om de houder te bevestigen. Bij elk product in onze webshop kunt u de benodigde informatie hierover vinden.

Bescherm uw kentekenplaten

Een kentekenplaathouder speelt een essentiële rol bij het beschermen van uw kentekenplaat tegen beschadigingen en ongewenste vervormingen. Daarnaast biedt het ook een mogelijkheid om uw persoonlijkheid te uiten en uw voertuig een uniek tintje te geven. Door een kentekenplaathouder te kopen bij Deldense, kiest u voor kwaliteit en een snelle levering van uw bestelling.

Wenst u zelf uw kentekenplaathouder te vervangen?

De meeste kentekenplaathouders kunt u gemakkelijk zelf vervangen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een sterschroevendraaier of een schroevendraaier met een platte kop. Schroef de houder voorzichtig los. Lukt dit niet omdat de schroeven vastgeroest zijn? Wij raden aan om de schroeven dan even in te vetten. Nadat u dit heeft laten intrekken zult u merken dat u de kentekenplaathouder eenvoudig kunt verwisselen.