Startboosters

Bij Deldense vindt u de meest professionele startboosters en jumpstarters online. Bij ons kunt u terecht voor professionele en hoogwaardige boosters van Powerstart, Sonic en Winntec. Of u nu op zoek bent naar een krachtige 12V of een efficiënte 24V booster, wij hebben het in huis. Voor de zekerheid kan het verstandig zijn om over een startbooster of een jumpstarter te beschikken, zodat u zo goed mogelijk voorbereid de weg op gaat. Meer informatie over welke booster u nodig heeft, kunt u in deze blog over startboosters vinden.

Gaat u op autovakantie en wilt u zich goed voorbereiden? Een startbooster gebruikt u in het geval u langs de kant van de weg komt te staan vanwege een lege accu. Verder zijn een aantal boosters geschikt voor professioneel gebruik in werkplaats of garage.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Startbooster online bestellen

Vrijwel elke auto en in sommige gevallen zelfs een kleine truck, is eenvoudig te starten met een booster. Woont u in de regio Twente, dan bezorgen wij uw bestelling gratis én dezelfde dag nog bij u thuis. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delden. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers voorzien u graag van een goed advies, zodat u de juiste startbooster aanschaft.

Wat is een startbooster?

Een startbooster is een apparaat om een lege accu van een auto snel te kunnen opladen, zodat de auto weer kan worden gestart.

Hoe werkt deze?

Een startbooster wordt via kabels aangesloten op de accu van de auto met de lege batterij. Vervolgens wordt het apparaat ingeschakeld, waardoor er stroom naar de lege accu wordt gestuurd. Hierdoor krijgt de accu genoeg energie om te kunnen starten.

Is het veilig om zelf een startbooster te gebruiken?

Ja, mits u weet hoe je het apparaat moet gebruiken. Lees altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing voordat u dit soort apparaten gebruikt. Zorg er daarnaast voor dat u geen kortsluiting veroorzaakt en dat alle kabels goed zijn aangesloten. De meeste boosters beschikken over een interne zekering, waardoor de booster beschermd is tegen overbelasting en kortsluiting.

Kan ik mijn eigen auto ook beschadigen als ik een booster gebruik?

In principe loopt u geen risico op schade aan uw eigen auto als u een booster gebruikt. Mits alles goed is aangesloten en u volgens de instructies handelt natuurlijk. Houd er wel rekening mee dat als er iets misgaat bijvoorbeeld door kortsluiting, dit wel schade kan veroorzaken.

Hoe lang duurt het opladen van een lege accu met behulp van een startbooster?

Het opladen van een lege accu met behulp van een startbooster duurt meestal slechts enkele minuten. Nadat de accu voldoende is opgeladen, kunt u de auto weer starten.

Voor welke voertuigen kan ik een booster gebruiken?

Startboosters zijn over het algemeen geschikt voor het starten van een auto, motor, heftruck en andere soortgelijke voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan grasmaaiers of jetski’s.

Is een startbooster draagbaar?

Sommige boosters werken met behulp van een interne accu, waardoor de startbooster draagbaar wordt. De booster is hierdoor perfect mee te nemen voor onderweg, zonder dat er een 230 Volt aansluiting aanwezig moet zijn.