Oris fietsendragers

Een Oris fietsendrager is een veilige en betrouwbare oplossing voor het vervoeren van uw fietsen. Heeft u plannen om op vakantie te gaan en wilt u de fietsen meenemen? Dan is deze fietsendrager de perfecte oplossing voor u.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

De Oris fietsendrager: eenvoudig in gebruik

Met de Oris fietsendrager wordt het vervoeren van uw fietsen een fluitje van een cent. Het monteren van de fietsendrager is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan. Bovendien kunt u de drager stevig vastzetten op uw trekhaak, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat de fietsen tijdens het rijden gaan wiebelen.

Veilig en stabiel

Veiligheid is van groot belang bij het vervoeren van uw fietsen. Oris fietsendragers zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit. Met de stevige bevestigingsbanden kunt u uw fietsen stevig vastmaken aan de fietsendrager, zodat ze tijdens het rijden niet kunnen verschuiven. Bovendien zijn de fietsendragers uitgerust met ingebouwde lichten en reflectoren, waardoor uw auto goed zichtbaar blijft.

Geschikt voor verschillende fietsen

De Oris fietsendrager is geschikt voor verschillende soorten fietsen. Of u nu een mountainbike, racefiets of elektrische fiets heeft, de drager kan ze allemaal veilig vervoeren. Kiest u voor Oris, dan kiest u voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het vervoeren van uw fietsen. Met de eenvoudige installatie, veilige bevestiging en de mogelijkheid om verschillende fietsen te vervoeren, biedt deze fietsendrager alles wat u nodig heeft om met een gerust hart op reis te gaan.

1. Hoeveel fietsen kan ik vervoeren met de Oris fietsendrager?

De drager is verkrijgbaar in verschillende modellen en kan tot wel vier fietsen vervoeren, afhankelijk van het model dat u kiest.

2. Is de Oris fietsendrager inklapbaar?

Ja, de fietsendrager kan worden ingeklapt wanneer hij niet in gebruik is. Dit maakt het opbergen van de fietsendrager eenvoudig en ruimtebesparend.

Met een fietsendrager van Oris kunt uw fietsen zorgeloos meenemen op uw volgende avontuur. Of u nu een weekendje weg gaat of op vakantie gaat, deze drager zorgt voor een veilige en stabiele manier om uw fietsen te vervoeren. Wacht niet langer en geniet van de vrijheid om overal te kunnen fietsen dankzij de Oris fietsendrager!