Reserve lampen setjes

Onmisbaar voor elke automobilist: een autolampen reserveset. Met een reserve autolampenset voorkomt u dat u met beperkt zicht de weg op moet. Naast dat u een boete riskeert, bent u minder goed zichtbaar op de weg. Dit kan onveilige situaties opleveren. Wilt u dit voorkomen en goed voorbereid zijn? Dan is het aanschaffen van een autolampen reservesetje een uitstekende keuze. Merkt u dat uw tegenliggers ineens beginnen te knipperen met groot licht? Of lijkt het wel heel donker onderweg? Er bestaat een mogelijkheid dat er plotseling een autolampje defect is geraakt. Geen paniek, want u heeft een reservesetje bij de hand. Bij de dichtstbijzijnde autogarage laat u de lampjes erin zetten. Probleem opgelost! Een autolampenset bestelt u natuurlijk bij Deldense. Snel in huis, veilig betalen!

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Welke typen autolampen zitten er in een reserve lampen setje?

Dat verschilt per setje, maar vaak bevatten ze bijvoorbeeld H4, H7 en andere lampjes voor de koplampen van uw auto. Meestal gaat het hierbij om de meest gebruikte autolampen. Per set kunt u in de productomschrijving vinden welke lampen zijn inbegrepen in de set.

Hoe weet ik welk reserve lampen setje ik moet kopen?

Raadpleeg de handleiding van je auto om te achterhalen welke typen autolampen er nodig zijn. Ook kunt u online zoeken naar het juiste type autolamp voor uw auto, bijvoorbeeld op basis van uw kenteken.

Kan ik zelf mijn autolamp(en) vervangen?

Dat hangt af van uw eigen technische vaardigheden en ervaring. Het is aan te raden om dit door een automonteur te laten doen als u twijfelt over hoe dit moet. In de meeste autohandleidingen is uitgelegd hoe u dit kunt doen. Dit is niet bij elke auto gemakkelijk zelf te doen.

Zijn de reserve lampjes van goede kwaliteit?

Ja, de reserve lampjes in onze sets zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle Europese eisen en keurmerken.