Led verlichting

Led verlichting is er in allerlei soorten en maten. Onze led verlichting is geschikt voor aanhangers, trailers, vrachtwagens en andere voertuigen. Denk aan led flitsers, led hamburgerlampen, interieurverlichting, lichtbalken, markeerlichten, stoplampen, zijmarkeringslampen en zwaailampen. De meeste led lampen leveren wij van de bekende merken Tip-it en Fristom, zodat u altijd voorzien bent van professionele en goedwerkende ledverlichting voor uw aanhanger, trailer of vrachtwagen.

Naast dat de juiste verlichting voor extra zichtbaarheid en veiligheid op de weg zorgt, geeft het vaak een strakke uitstraling aan uw aanhanger, vrachtwagen, auto, boot, heftruck en alle andere voertuigen die genoodzaakt zijn een juiste verlichting te hebben. Ledlampen hebben een hoop voordelen, zoals dat ze direct vol licht afgeven. Daarnaast is het energiezuinig en is de levensduur over het algemeen langer dan bij gewone verlichting.

Al onze ledverlichting van Tip-it is voorzien van de Europese keurmerken: IP65, IP66, IP67, IP68, R112, R10, R65 en R23. Of het nu gaat om een led-breedtelicht, led-achterlicht of een led-balk, bij ons vindt u de juiste ledverlichting die u nodig heeft.

Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond