Knipperlampen

Een knipperlamp heeft u nodig voor het aangeven van richting tijdens het rijden. Zo weten uw medeweggebruikers welke kant u op gaat. Hierdoor krijgen ze de tijd om te anticiperen op wat u doet in het verkeer.

Ook kunt u uw knipperlampen gebruiken om medeweggebruikers te waarschuwen voor een gevaarlijke situatie, bijvoorbeeld wanneer u uw alarmlichten nodig heeft. Dit komt wel eens voor op de snelweg wanneer u in een file terecht komt. Door uw knipperlichten of alarmlichten te gebruiken voorkomt u dat automobilisten achter u de file over het hoofd zien. De meeste knipperlampen knipperen ongeveer 60 keer per minuut, dus ongeveer een keer per seconde. Dit zijn de meest gangbare knipperlampen, welke voorzien zijn van een kubusvormige voet.

Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

Welke knipperlichten heb ik nodig?

In het instructieboekje van uw auto kunt u vinden welke knipperlichten u nodig heeft. Soms staat dit ook in de handleiding. Zo zorgt u ervoor dat u de juiste knipperlampjes koopt. Bij de meeste auto's kunt u de lampjes zelf vervangen. Hoe u dit kunt doen staat doorgaans ook in het instructieboekje vermeld. Mocht u er niet uitkomen, dan raden wij aan om uw knipperlichten bij uw autogarage te laten vervangen.

Naast de juiste lampjes voor uw knipperlichten kunt u bij ons terecht voor allerlei autolampen, halogeen koplampen en interieurverlichting. Ook voor het vervangen van uw rem- en achterlichten bent u bij ons aan het juiste adres. Kunt u ons advies wel gebruiken bij het vinden van de juiste autolampen? Neem dan gerust contact met ons op.