Aanhanger en Transport

Voor veilig transport kunt u een aantal producten nodig hebben, zoals verlichting of diefstalbeveiliging. Bij Deldense kunt u terecht voor diverse producten voor uw aanhanger, zoals hang- en sluitwerk, hulpkoppelingen en neuswielen. Daarnaast leveren wij verschillende producten voor campers en caravans, diefstalbeveiliging, led verlichting voor transport, reflectoren en stekkers en stekkerdozen. De lading op uw aanhanger veilig over de weg vervoeren? Kijk dan eens bij onze netten en zeilen.  Woont u in de regio Twente? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Deze webshop is onderdeel van ons familiebedrijf in Delden.

Wij leveren onze producten voornamelijk aan automotive, industrie en de agrarische sector. Ook weten particulieren onze winkel en webshop inmiddels goed te vinden. Woont u buiten onze regio en heeft u de gewenste aanhanger- en transportproducten voor 15:00 besteld? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag verzonden wordt.

Resultaat 1–12 van de 181 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 181 resultaten wordt getoond

Waarom bestelt u uw transportproducten bij Deldense?

  • 75.000 producten op voorraad en direct leverbaar
  • Groot assortiment voor transport, aanhangers en vervoer
  • Goede service, uitstekend bereikbare klantenservice (ook via WhatsApp)
  • Na 42 jaar werken wij nog steeds volgens het principe ‘De klant is koning’
  • Onze webshop is onderdeel van ons familiebedrijf. Wij leveren hoofdzakelijk aan automotive, industrie en de agrarische sector. Aan de juiste vakkennis geen gebrek!
  • Vele klanten gingen u voor en gaven onze service een positieve beoordeling

Aanhanger- en transportartikelen sinds 1982

Sinds 1982 is Deldense uw partner voor automaterialen, gereedschap, olie, kentekenplaten en diverse artikelen voor uw werkplaats en transport. Zo kunt u altijd veilig de weg op of kunt u uw klus snel en veilig uitvoeren. Bij Deldense vindt u vrijwel alles voor uw auto én werkplaats. Woont u in de buurt van Delden? U bent ook van harte welkom in onze winkel. Inmiddels leveren wij meer dan 75.000 producten uit eigen voorraad. Mocht u een product nodig hebben dat niet voorradig is? Wij zullen dit product voor u bestellen en houden u op de hoogte van de verwachte levertijd. De meeste producten kunnen wij alsnog binnen 2 tot 5 werkdagen leveren.

Wij leveren onze transportproducten onder meer van de merken Aspock Multipoint, Fristom, Hella, Radex en Tip-It. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk bereiken via ons telefoonnummer (074-3764455). U kunt hetzelfde nummer gebruiken om ons via WhatsApp te contacteren.