Autolampen

Heeft u nieuwe autolampen nodig? Bij Deldense vindt u een groot aanbod aan autolampen van professionele merken, zoals Philips en Carpoint. Ongeacht of het gaat om koplampen, knipperlichten, achterlichten of halogeenlampen, bij Deldense bent u aan het juiste adres. Vanwege ons grote assortiment kunt u uit diverse lampen kiezen. Tegenwoordig is het eenvoudiger om uw autolampje zelf te vervangen.

Uw autoverlichting kopen bij Deldense? In de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Bent u woonachtig buiten onze regio, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling, indien voor 15:00 gedaan en op voorraad, dezelfde dag nog verzonden wordt. Uw autoverlichting wordt met PostNL bij u thuis of op uw werk afgeleverd.

Resultaat 1–12 van de 190 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 190 resultaten wordt getoond

De H4 autolamp is het meest voorkomend

De H4 autolampen komen het meest voor in auto’s en fungeren zowel als dimlicht en als grootlicht. De autolamp H4 is in meerdere soorten te verkrijgen. Denk aan Bi-LED, Bi-Xenon en High/Low. Wilt u autolampen die u als dimlicht en grootlicht kunt gebruiken? Kies dan voor de Bi-LED of de Bi-Xenon autoverlichting. Heeft u H4 High/Low lampen nodig, dan zijn uw grootlicht en dimlicht van elkaar gescheiden. In onze webshop vindt u een groot aanbod H4 autolampen van goede kwaliteit.

Autolamp H7: de innovatieve opvolger van de H4

Heeft u H7 autolampen nodig? Bij Deldense vindt u een groot aanbod H7 autoverlichting. De H7 is als het ware de ‘opvolger’ van de H4 autolamp. Naast dat u – net zoals bij de H4 – de autolampen als grootlicht en dimlicht kunt gebruiken, kunt u de H7 autolampen ook als mistverlichting gebruiken. Kiest u voor H7, dan rijdt u zo veilig en comfortabel mogelijk. In onze webshop vindt u diverse H7 autolampen van uitstekende kwaliteit. Het is immers noodzakelijk dat uw autolampen goed functioneren en u goed zicht behoudt. Daarnaast is het belangrijk dat uw medeweggebruikers u goed zien. Gemakkelijk en snel uw autolampen bestellen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Heb ik een H4 of een H7 autolamp nodig?

Het is u vast niet als enige overkomen: u heeft per ongeluk een reservesetje met enkel H4 autolampen. Na het controleren van uw autodocumentatie komt u erachter dat u toch een H7 autolamp nodig heeft. U kunt deze eenvoudig en snel in onze webshop bestellen, zodat u zo snel mogelijk van een nieuw autolampje bent voorzien. Woont u in de buurt van Delden, dan kunt u deze uiteraard ook bij ons afhalen. Beide autolampen lijken op elkaar, maar u kunt ze niet met elkaar afwisselen. De H4 autolamp beschikt over twee gloeidraden, terwijl de H7 autolamp over één gloeidraad beschikt. De H7 autolamp is feller en in principe de opvolger van de H4. Toch wordt de H4 autolamp nog het meest gebruikt, ook omdat de meeste auto’s volgens de autodocumentatie of het instructieboekje de H4 lampjes vereisen.

De voordelen van Xenon autolampen

Xenon autolampen zijn inmiddels geheel geïntegreerd in de autowereld. Uiteraard kunt u Xenon autoverlichting in onze webshop bestellen. Naast dat de autolampen een langere levensduur hebben dan halogeen lampen, verbruiken Xenon lampen minder energie én geven ze ook nog meer licht. Daarnaast bent u als weggebruiker zichtbaarder als bestuurder. Hierdoor zit u veiliger achter het stuur. De prijzen van Xenon autolampen liggen wel hoger dan bij de halogeen lampen. De meeste mensen kiezen Xenon bij het maken van een eerlijke afweging.

Leg altijd een reserve autolampenset in uw auto

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Zorg er dan altijd voor dat u een autolampenset in uw auto heeft liggen. Met een reservesetje kunt een kapot autolampje direct vervangen. Rijdt u met defecte autoverlichting, dan riskeert u een boete. De politie kan u aan de kant van de weg zetten wanneer uw autoverlichting niet goed werkt. Controleer daarom regelmatig of alle autolampen nog goed werken. Een reserve autolampenset bestelt u natuurlijk bij Deldense.

Auto lampen kopen bij Deldense: sinds 1982

Bestelt u uw autolampjes bij Deldense? Deze webshop is onderdeel van Deldense. Sinds 1982 ontzorgen wij onze klanten in de automotive, industrie en de agrarische sector. Inmiddels leveren wij meer dan 75.000 producten direct uit voorraad. Bij ons staan onze klanten nog steeds centraal. Dit uit zich in onze goede service en snelle uitlevering van onze producten. Bekijk onze beoordelingen en bestel uw autolampjes bij Deldense.

Hoe vervang ik mijn autolampen?

Wilt u zelf uw autolampen vervangen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt doen? Met een aantal handige tips helpen wij u op weg. Niet bij alle auto’s kunt u de lampen zelf vervangen. In het instructieboekje of de handleiding van uw auto kunt u vinden welke autolampen geschikt zijn voor uw auto. In hetzelfde boekje kunt u zien waar u het autolampje kunt vinden. Let op: heeft u net autogereden? Zorg er dan voor dat de lampjes eerst afkoelen voordat u deze vervangt. De lampjes zijn eerst erg heet.

Gaat het om halogeen autolampen, dan is het belangrijk dat u deze bij de voet vasthoudt. Dit komt omdat vette vlekken kunnen inbranden. Dit zorgt voor zwarte aanslag op het glas van de lamp, wat als gevolg heeft dat de lamp veel minder licht geeft. Ook gaat de autolamp minder lang mee. Is het voor u onmogelijk om de lamp enkel bij de voet vast te houden, zorg er dan voor dat u uw autolampen met een doekje vasthoudt.

Het monteren van een koplamp kan alleen op de manier zoals in het instructieboekje is beschreven. Bent u klaar met het monteren van de lamp? Doe de verlichting uit, zet de motor uit en doe de auto op slot. Vervolgens opent u de auto en doet u de verlichting aan. Hiermee reset u het systeem van de auto. Soms detecteert de auto de nieuwe verlichting nog niet goed. Met een reset/herstart van de auto zult u hoogstwaarschijnlijk zien dat uw nieuwe autolampje zal branden.

Een autolampje is bij de meeste moderne auto’s niet zelf te vervangen. Dit kan alleen wanneer u diverse onderdelen demonteert. Wij raden aan om dan naar een autogarage te gaan en daar uw autolampen te laten vervangen. In het geval van Xenon autolampen is het sowieso aanbevolen om naar een autogarage te gaan. Dit komt omdat bij het vervangen van Xenon lampen extra veiligheidsinstructies zijn meegegeven, zoals het afkoppelen van de accu.

Hoe kan ik autolampen schoonmaken?

Veel automobilisten hebben last van verminderd zicht tijdens het autorijden. Dit kan komen door doffe koplampen. Het schoonmaken van uw autolampen is gelukkig niet zo moeilijk en kan bijvoorbeeld met de Meguiars PlastX Clear Plastic Cleaner & Polish. Aangezien koplampen van plastic gemaakt zijn en van een coating zijn voorzien, kunnen regen en krasjes ervoor zorgen dat de koplampen dof worden. Het reinigen van uw koplampen kunt u gemakkelijk zelf met de professionele producten van Meguiars.

Welke soorten auto lampen zijn er?

Er zijn verschillende soorten autolampen. Welk type autolamp u nodig heeft hangt af van welke auto u heeft, maar ook van uw eigen wensen. Er zijn vier soorten autolampen: Xenon, halogeen, laser en led. Halogeen verlichting komt het meest voor en is vrij voordelig. Ook zorgt halogeen voor een goede lichtopbrengst. Halogeen is daarentegen niet energiezuinig, omdat er veel warmte verloren gaat. Over het algemeen gaat een halogeenlamp een jaar mee.

Xenon autolampen is vrij duur in verhouding met halogeen autoverlichting. Wel is het verbruik een stuk lager (35 Watt in plaats van 55 Watt bij halogeen). De lichtopbrengst is hoger. Hiermee is de Xenon autolamp een stuk efficiënter. U zult merken dat u een stuk beter zicht heeft tijdens het autorijden. Bij Xenon lampen kunt u zelf gewenste kleur kiezen, wat varieert van blauw licht tot gele tinten. Een Xenon lamp gaat ongeveer vier jaar mee.

Led autolampen staan bekend om hun lage wattage en hoge lichtopbrengst. U kunt zelf de kleur(tint) kiezen, over het algemeen is de kleur erg mooi. Zorgt voor goed zicht, maar is op dit moment nog wel vrij kostbaar. Led autolampen gaan erg lang mee en gaan vrijwel nooit kapot.

Laser autoverlichting is vrij nieuw en zien we momenteel bij nieuwe BMW’s. Dit type autoverlichting lijkt op LED autoverlichting.

Welke autolampen heb ik nodig?

Heeft u nieuwe autolampen nodig, maar weet u niet precies welke lampjes bij uw auto horen? Bij Deldense helpen wij u graag aan de juiste autolampen. Een van de beste merken op dit moment zijn de Philips autolampen. Met behulp van de Philips Lamp Finder kunt u zien welke autolampen het beste bij uw auto passen. Er zijn steeds meer typen lampen te verkrijgen. Xenon kan bijvoorbeeld niet in elke auto worden geïnstalleerd. Het gebruik van de Lamp Finder kan u helpen om de juiste lampjes te kiezen.

Gebruik de Philips Lamp Finder

U wilt natuurlijk heldere en veilige autoverlichting, zonder dat ze niet blijken te passen. Met behulp van de Lamp Finder selecteert u het voertuig door merk, model en uitvoering te selecteren. De Lamp Finder geeft direct alle geschikte lampen weer, zodat u niet alleen over de juiste koplampverlichting beschikt, maar ook weet welke dimlichten, stadslichten, mistlampen, richtingaanwijzers, dagverlichting en interieurverlichting u nodig heeft. Ook krijgt u inzicht in welk type achterverlichting u nodig heeft. Denk aan het achterlicht, de richtingaanwijzers, mistlamp, remverlichting, achteruitrijverlichting, kentekenplaatverlichting en het derde remlicht.

De Lamp Finder is ook te gebruiken voor motoren en vrachtwagens.

Philips autolampen voor uitstekend zicht

Kiest u voor de autolampen van Philips, dan kiest u voor heldere autoverlichting met een perfect zicht. De hoge prestaties in combinatie met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgen ervoor dat u met de hoogwaardige autolampen van Philips langdurig van nieuwe verlichting bent voorzien. Bij ons kunt u terecht voor een aantal series van Philips autoverlichting. Denk aan de standaard autolampen, rally, RacingVision, VisionPlus, WhiteVision, X-tremeVision, Xenon, Xenon BlueVision, Xenon Vision en Xenon X-tremeVision. De meeste autolampen zijn direct uit voorraad leverbaar.