Roestomvormers

Met een roestomvormer verwijdert u roest in een handomdraai. Misschien heeft u wel eens meegemaakt dat uw ijzeren hekwerk, tuinmeubels of andere metalen objecten gaan roesten. Roest is niet alleen onaantrekkelijk, maar het kan ook schade aanbrengen aan uw materiaal. Het aanschaffen van nieuwe materialen kan duur zijn en is niet altijd de beste oplossing. Met roestomvormers kunt u snel en eenvoudig roest verwijderen, zonder dat u hoge kosten hoeft te maken.

Roestomvormers kunt u gebruiken voor het verwijderen van roest op diverse oppervlakken, zoals auto’s, boten, hekwerken, grasmaaiers etc. Wij bieden roestomvormers van de merken Brunox, Fertan en Noverox voor verschillende soorten metalen zodat u er zeker van bent dat u de juiste formule krijgt voor het beoogde resultaat.

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Waarom roestomvormers gebruiken?

Corrosie heeft niet alleen een lelijke uitstraling, maar het kan het aangetaste oppervlak broos maken. Er kunnen zelfs scheurtjes ontstaan. Corrosie stopt niet, tenzij de oorspronkelijke oorzaak wordt weggenomen om verdere verspreiding te voorkomen.

Roestomvormers zijn samengesteld om corrosie en roest te stoppen zonder het oppervlak van het metaal verder aan te tasten. Het gebruik van onze producten zal niet alleen de levensduur van het metaal aanzienlijk verbeteren, maar zal het metalen oppervlak ook beschermen.

Wat maakt roestomvormers anders dan andere anti-roest middelen?

De roestomvormers bevatten een unieke samenstelling om snel en effectief het roestproces in stilstand te brengen, zodat u roest kunt verwijderen zonder dat dit opnieuw terugkomt.

  • Speciaal ontwikkeld voor verschillende soorten metalen
  • Makkelijk en veilig aanbrengen
  • De roest laag wordt omgezet in een harde coatinglaag die uw metaal beschermt tegen verdere schade.
  • U bespaart geld door bestaande materialen te herstellen, omdat u geen nieuwe materialen aan hoeft te schaffen.
  • Eenvoudig online bestellen

Snelle levering bij Deldense

Bestel uw roestomvormer gemakkelijk in onze webshop en ga die roest te lijf! Als u vragen heeft over onze producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar en helpen u verder.