Binnenbanden

Bij ons vindt u duurzame Eco Binnenbanden voor diverse voertuigen in verschillende maten. Bent u op zoek naar duurzame en hoogwaardige (binnen)banden voor uw voertuig? Dan zijn deze producten wellicht iets voor u. Deze zijn bij ons beschikbaar in de maten 3 t/m 16 inch en hebben een uitstekende pasvorm. Naast dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten, zijn er ook diverse soorten ventielen beschikbaar.

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Het belang van de juiste maat binnenband

Het is belangrijk om de juiste maat binnenband te kiezen voor uw voertuig. Met de juiste maat bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en duurzaamheid van de Eco Binnenband. Deze band is geschikt voor onder andere personenwagens, trucks, landbouwvoertuigen, kruiwagens en andere soortgelijke voertuigen.

Gemaakt van butyl rubber

De Eco Binnenband is gemaakt van butyl rubber waardoor ze lichter en flexibeler zijn dan van natuurrubber. Daarnaast hebben deze producten een lager luchtverloop waardoor banden goed op spanning blijven, zelfs bij hoge temperaturen. Dit alles draagt bij aan betere prestaties en dus veiliger rijden.

Inclusief handige stofdop

De Eco Binnenband wordt per stuk geleverd in een zak en is inclusief stofdop op het ventiel. Hiermee wordt onnodig vuil en stof buiten gehouden, wat de levensduur van uw band aanzienlijk verlengt. Zo kunt u langer rijden zonder zorgen over lekke banden en de vervanging hiervan.

Deze binnenbanden zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzame en hoogwaardige banden voor diverse voertuigen in verschillende maten. Met deze binnenband bent u verzekerd van betere prestaties, veiliger rijden en een langere levensduur van uw band.