Tekstplaten

Op zoek naar unieke tekstplaten of kentekenplaten met een persoonlijke boodschap of naam? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! In onze webshop kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren zoals roze, blauw, geel, groen, oranje, rood, wit en zilver.

Bij Deldense kunt u terecht voor onze reguliere tekstplaten, maar ook voor de luxe variant. De luxe variant heeft opgelegde plastic letters voor een luxere uitstraling.

Voor u kunnen wij gepersonaliseerde kentekenplaten met naam produceren tot maximaal 8 karakters. Bestaat de gewenste tekst uit meer karakters? Neem dan gerust contact met ons op. Onze tekstplaten hebben een afmeting van 52 cm x 11 cm.

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Geef een naamplaat cadeau

Een kentekenplaat met uw eigen naam ook erg leuk om cadeau te geven. Bij Deldense kunt u eenvoudig een gepersonaliseerde kentekenplaat bestellen met een naam of tekst naar keuze, tot 8 karakters. Wij bezorgen de naamplaten bij u thuis. Ook kunt u uw bestelling afhalen in onze winkel. Altijd snel klaar!

Duidelijke, grote letters

Met tekstplaten bent u in staat om uw boodschap direct en duidelijk te communiceren. De heldere en grote letters maken het gemakkelijk leesbaar, zelfs op afstand. Of het nu gaat om een waarschuwing, aanwijzing of reclame, tekstplaten zorgen ervoor dat uw boodschap snel en efficiënt wordt begrepen.

Naamplaten met kindernaam voor op de ooievaar of in de kinderkamer

Zoekt u een naamplaat voor op de ooievaar of wilt u een speciaal cadeau geven voor de geboorte van een kind? Kies dan hieronder de gewenste kleur en vermeld de naam bij uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat de kentekenplaat met naam zo snel mogelijk naar u wordt verzonden. Uiteraard is afhalen in onze winkel mogelijk.

Onze naamplaten zijn ook perfect te gebruiken voor op carnavalswagens, skelters of achter de voorruit van de vrachtwagen.

Snel klaar: slechts 5 minuten wachttijd

Afhalen en verzenden behoren beiden tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een naamplaat met de uitstraling van een  echte kentekenplaat? Dan bent u bij Deldense aan het juiste adres!