Zonwering

Zonwering voor uw auto, zoals een zonnescherm, rolgordijn of ruitenfolie, heeft meerdere voordelen. Het zorgt voor een verbeterd zicht op de weg en voor extra rijcomfort. Daarnaast houdt zonwering warmte tegen, het blijft koeler in de auto. Zonneschermen worden vaak gebruikt om baby’s en kinderen te beschermen tegen de zon. Een zonnescherm, maar ook een rolgordijn of ruitenfolie, houdt tevens Uv-straling en zonlicht tegen. Wilt u uw interieur beschermen tegen Uv-straling, dan kunt u één van deze mogelijkheden voor zonwering gebruiken.

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Zonwering voor uw auto snel in huis

De meeste producten leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Woont u in Twente, dan bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog gratis bij u thuis. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld en betaald, dezelfde dag nog verzonden. Heeft u vragen over zonwering voor uw auto? Dan helpen wij u natuurlijk graag! Wij zijn gemakkelijk telefonisch, per e-mail of via WhatsApp te bereiken.

Wat zijn de voordelen van zonwering voor de auto?

De voordelen van zonwering voor de auto zijn onder meer het verminderen van warme, maar zorgt er ook voor dat u minder snel verblind raakt door de zon. Tevens biedt zonwering in de auto bescherming van het interieur, zoals bij Uv-straling.

Welk type zonwering is beschikbaar voor mijn auto?

Er zijn verschillende soorten zonnekleppen beschikbaar voor uw auto, waaronder (statische) raamfolie, rolgordijnen en zonneschermen.

Hoe installeer ik zonwering?

Het installeren van zonwering op uw auto kan variëren en is afhankelijk van het type zonnescherm dat u heeft gekocht, maar over het algemeen zijn ze eenvoudig te monteren. Bijvoorbeeld met clips of zuignappen die op het raam of de raamrand worden bevestigd. Als het om raamfolie of rolgordijnen gaat, dan kunt u de gebruiksaanwijzing van het product gebruiken.