Velgenlak

Met Motip velgenlak repareert en vernieuwt u stalen en andere metalen velgen en wieldoppen van uw auto in een handomdraai. De acryl lak droogt snel en zorgt voor een duurzame glans. Onze velgenlak heeft een uitstekende dekking en hecht zich goed aan het oppervlak. Verder biedt de lak een uitstekende oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen chemicaliën en benzine. Wisselende of extreme weersomstandigheden krijgen ook geen grip op de velgenlak. Deze lak is Uv-bestendig en vervaagt niet. Verder is de lak bestand tegen slijtage en krassen. De meeste varianten van Motip velgenlak zijn in glans te verkrijgen. Enkele lakken zijn ultra mat.

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Motip velgenlak snel in huis

Bij Deldense kunt u terecht voor de hoogwaardige velgenlakken van Motip. Deze lakken zijn niet vervagend en Uv-bestendig, sneldrogend, slijtage- en krasvrij. Bestel uw Motip velgenlak voordelig in onze webshop. Binnen de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Dit doen wij met behulp van onze eigen bezorgservice. Woont u buiten onze regio, dan gelden onze reguliere verzendkosten. Bestelt u voor 15:00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Hoe gebruik ik Motip velgenlak?

Voordat u begint met de behandeling is het belangrijk dat het oppervlak schoon, stofvrij en droog is. Oude roestplekken of lak dient u te verwijderen, zodat de velgenlak zich zo goed mogelijk kan hechten aan het oppervlak. Breng eerst een primer aan voordat u de velgenlak gebruikt. Na het aanbrengen van de primer schuurt u het gedroogde oppervlak met korrel 500.

Heeft u dit gedaan? Dan is het tijd om de Motip velgenlak aan te brengen. Dit kunt u het beste doen bij een verwerkingstemperatuur van 10 tot 25 graden Celsius. Het oppervlak moet opnieuw stofvrij, schoon en droog zijn. Schud de spuitbus gedurende twee minuten en test de spuitbus eerst uit door een monster te spuiten. De afstand tot het te behandelen oppervlak dient ongeveer 25 tot 30 centimeter te zijn.

Vervolgens brengt u de lak in meerdere dunne lagen aan. Schud de spuitbus voordat u een nieuwe laag aanbrengt. Wenst u een hoogglans resultaat? Gebruik de Motip acryl blanke vernis als afwerking. Na gebruik reinigt u het ventiel van de spuitbus door de spuitbus ondersteboven te houden en de spraymond vijf seconden in te houden. Hoe lang het oppervlak moet drogen is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de temperatuur, de luchtvochtigheid en de dikte van de laag velgenlak.

Velgenlak online bestellen

De velgenlak van Motip is in meerdere kleuren te verkrijgen. U bent van harte welkom in onze winkel in Delden of bestel de gewenste lak eenvoudig online in onze webshop. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons vakkundige team helpt u graag verder!