Motorkaplampen

Met behulp van een motorkaplamp zorgt u voor aanzienlijk veel licht tijdens het klussen. De perfecte lamp voor de doe-het-zelver, maar ook voor automotive. Bij Deldense kunt u terecht voor motorkaplampen, inspectielampen, werklampen en looplampen. De meeste lampen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Kunt u tijdens het klussen aan uw auto wel wat extra licht gebruiken? Dan is dit een perfecte lichtbron voor u.

Even onder een donkere motorkap kijken? Met een motorkaplamp is dit geen enkel probleem. Is er geen garage in de buurt en heeft u geen directe toegang tot stroom? Dit is ook geen probleem, want wanneer u de lamp van tevoren oplaadt, zult u – onderweg of in uw werkplaats – altijd licht hebben.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Motorkaplampen van Philips

De motorkaplamp leveren wij van het hoogwaardige merk Philips, zodat u gegarandeerd voldoende licht heeft tijdens uw klus. Wij zorgen voor een snelle verzending of u kunt uw bestelling afhalen in onze winkel. Binnen de regio Twente bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis (binnen 48 uur).