Werkplaatsinrichting

Heeft u een nieuwe werkplaatsinrichting nodig of wenst u uw huidige werkplaats te vernieuwen? Bij ons kunt u terecht voor de professionele opbergsystemen van Sonic Equipment. Naast opbergkasten vindt u werkbanken, gereedschapswanden en ladekasten voor gereedschap in ons assortiment. Zo creëert u een plek waar allerlei klussen kunnen worden uitgevoerd en waar u uw gereedschap kunt opslaan. Naast onderstaande opbergsystemen geven wij onze klanten graag een advies op maat. Naar aanleiding van ons advies verzorgen wij uw complete werkplaatsinrichting. Bekijk hier enkele gerealiseerde werkplaatsen.

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Werkplaatsinrichting van Sonic Equipment

Met behulp van de opbergsystemen van Sonic Equipment kunt u van uw werkplaats een productieve en flexibele werkomgeving maken. De MSS-lijn van Sonic Equipment is modulair en is daardoor gemakkelijk naar wens samen te stellen en op te bouwen. Ook kunt u uw huidige werkplaatsinrichting uitbreiden met een nieuwe module. In ons assortiment vindt u een aantal complete opstellingen, maar ook een aantal modules ter uitbreiding. Zo kan u uw werkplaats aanpassen naar behoefte of aanpassen op de groei van uw bedrijf.

Kiest u voor de opbergkasten van Sonic Equipment, dan ziet uw werkplaats er altijd professioneel en netjes uit. Dankzij de eenvoudige wijze van montage is uw werkplaats eenvoudig opnieuw in te richten. Heeft u onze hulp nodig bij het inrichten van uw werkplaats, dan helpen wij u natuurlijk ook graag. Liever alleen uw werkplaatsinrichting online bestellen? Bij Deldense bestelt u de juiste opbergsystemen gemakkelijk online.

Werkplaatsinrichting voor uw garage

Gaat u ook voor professionele werkplaatsinrichting? Met het modulaire systeem van Sonic Equipment bent u voorzien van een hoogwaardig en premium opbergsysteem. Daarnaast biedt Sonic Equipment gevulde gereedschapswagens voor professionals. De gereedschapswagens zijn zo efficiënt mogelijk ingericht en gebruiksvriendelijk ontworpen. Voor professionals bieden wij complete oplossingen. Kiest u voor Sonic Equipment, dan kiest u automatisch voor een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Zo koopt u de beste kwaliteit voor uw werkplaats of garage.

Onderdeel van Deldense

Deze webshop is onderdeel van Deldense. Wij beschikken over een ruime voorraad van 75.000 producten. Bij ons vindt u vrijwel alles voor uw auto en werkplaats. In de regio Twente leveren wij, indien de bestelde producten voorradig zijn, uw bestelling dezelfde dag nog. Buiten onze regio geldt: voor 15:00 besteld en voorradig? Dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Neem gerust contact met ons op bij vragen over werkplaatsinrichtingen.