Verbruiksmateriaal

Verbruiksmateriaal voor auto en werkplaats bestelt u eenvoudig en snel bij Deldense. Denk aan complete assortimentsdozen, kabels, lijmen en kitten, papier, schuurpapier, afbraam- en slijpschijven. Verder kunt u diverse spuitbussen en onderschroefbussen bij ons bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment van Motip of voor diverse soorten tape en plakband van HPX.

Woont u in de regio Twente? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis en dezelfde dag bij u thuis of op locatie. Buiten deze regio geldt: voor 15:00 besteld? Dezelfde dag nog verzonden. Zo bent u snel van het juiste verbruiksmateriaal voorzien.

Resultaat 1–12 van de 345 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 345 resultaten wordt getoond

Meer dan 75.000 producten op voorraad

Wij leveren inmiddels meer dan 75.000 producten direct uit voorraad. Van origine leveren wij onze producten grotendeels aan automotive, agrarische bedrijven en industrie. Ook particulieren kunnen bij ons terecht in onze winkel en webshop. Een groot gedeelte van ons winkelassortiment hebben wij in onze webshop opgenomen.

Voor vrijwel elke klus vindt u de juiste verbruiksmaterialen bij ons. Ook na 40 jaar staat u als klant nog steeds bij ons centraal. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in Delden. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Liever zakelijk bestellen?

Heeft u een bedrijf? Dan voorzien wij u graag van een inlogcode waarmee u uw bestelling in onze bestelcatalogus kunt doen. Via onze portal heeft u toegang tot meer verbruiksmaterialen, gereedschap, automaterialen en diverse andere artikelen. Let op: wij bezorgen alleen binnen de regio Twente met behulp van onze eigen bezorgservice.