Gereedschapswagen gevuld

Wenst u een gevulde gereedschapswagen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele gereedschapskarren, welke natuurlijk aan al uw wensen voldoet. Ongeacht of u een kleine gereedschapskoffer of een complete kar wenst, bij ons kunt u terecht. In onze webshop vindt u gevulde gereedschapswagens van de hoogwaardige merken Sonic Equipment en Custor. Uiteraard voor een scherpe prijs. Ons complete aanbod vindt u hieronder.

Tip: voor het maken van de juiste keuze betreft een Sonic gereedschapswagen kunt u deze FAQ over Sonic NEXT raadplegen.

Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

Waar moet uw gereedschapswagen aan voldoen?

Voordat u een gereedschapswagen aanschaft is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Welke gereedschappen moet de kar bevatten en hoeveel gereedschappen moeten er aanwezig zijn? Heeft u toevallig ook ruimte nodig voor uw eigen tools, zodat u deze ook in de kar kan opbergen? Mogelijk heeft u nog andere wensen, zoals de kleur of de afmeting van de gereedschapswagen.

Welke gereedschappen zijn inbegrepen?

Een gereedschapswagen is gevuld met gereedschappen. Per kar hebben wij aangegeven welke gereedschappen zijn inbegrepen. Bij de gevulde gereedschapskarren van Sonic kunt u met behulp van de afbeeldingen zien welke gereedschappen erbij horen. Hiermee zorgt u ervoor dat u de juiste gereedschappen aanschaft, maar ook dat u overbodige producten aanschaft. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw gevulde gereedschapskar.

Prijzen gereedschapswagen gevuld

De prijs voor een gereedschapswagen gevuld is uiteraard hoger dan de prijs voor een lege gereedschapswagen. U betaalt ook voor het gereedschap dat al in de kar zit. Wilt u uw gereedschapskar liever helemaal zelf samenstellen, dan kunt u een lege gereedschapskar aanschaffen met de juiste (losse) gereedschappen. Waarschijnlijk bent u dan wel iets meer kwijt voor uw aanschaf.

Bestel gemakkelijk online of bezoek onze winkel

Onze gevulde gereedschapswagens zijn gemakkelijk in onze webshop te bestellen. Wij leveren niet alle wagens uit voorraad, maar kunnen u doorgaans snel (2 – 5 werkdagen) van de juiste gereedschapswagen voorzien. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de verwachte leverdatum indien wij uw gevulde kar moeten nabestellen.

Wij leveren meer dan 75.000 producten uit eigen voorraad. Zo kunnen wij diverse gereedschappen leveren, zodat u uw gereedschapskar – indien gewenst - verder kunt aanvullen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delden. Wij voorzien u graag van een goed advies, zodat u de juiste gevulde gereedschapswagen aanschaft.