Poetsmachines

Heeft u een poetsmachine of polijstmachine voor uw auto nodig? Bij Deldense bent u aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor machines van Carpoint, Tippoint en Tip-it. Met de juiste machine zorgt u ervoor dat de lak er weer perfect uitziet. Wanneer u een beginnende poetser bent, raden wij aan om te kiezen voor een excentrische poets- of polijstmachine. Met deze machine kunt u wennen aan het machinaal poetsen. De machines zijn natuurlijk niet alleen voor uw auto te gebruiken, maar ook voor het poetsen en polijsten van uw camper, caravan, boot, motor, bus of vrachtwagen. Zowel voor de doe-het-zelver als voor de professionele gebruiker bieden wij poetsmachines, poetspads en polijstmiddelen.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Wat zijn poetsmachines?

Een poetsmachine is een hulpmiddel om het reinigen en polijsten van diverse oppervlakken te vergemakkelijken. Het gaat hierbij om kleine beschadigingen die moeilijk met de hand te poetsen of te polijsten zijn. Denk aan krassen, ets, oxidatie en hologrammen. Met machinaal poetsen is het mogelijk om een geweldig diepe glans te creëren. Een poetsmachine voor uw auto, motor of boot is handig in gebruik, zorgt voor een perfecte glans en u verwijdert krasjes, swirls en andere lakdefecten in een handomdraai.

Welke soorten poetsmachines zijn er?

Er bestaan verschillende soorten poetsmachines, waaronder roterende machines, excentrische machines en dual action machines. Een roterende machine maakt enkel een roterende beweging tijdens het poetsen. De excentrische machine maakt eveneens een roterende beweging, maar slaat tijdens het roteren zijwaarts uit. Dit is een voordeel, omdat het oppervlak minder warm wordt en de lak daardoor niet beschadigd kan raken door oververhitting.

Waarvoor dient machinaal poetsen?

Een poetsmachine gebruikt u voor het reinigen en polijsten van diverse oppervlakken, zoals lakwerk van auto's, boten of motoren.

Hoe werkt een poetsmachine?

Een poetsmachine heeft een draaiende kop met schuurschijven of poetspads die samen met polijstmiddel de oppervlakte glad maken en glans geven.

Kan ik als beginner ook machinaal poetsen?

Ja, ook als beginner kunt u machinaal poetsen, maar het is wel verstandig om eerst wat instructies te volgen of online handleidingen te bekijken voordat u aan de slag gaat om beschadigingen te voorkomen. Voor beginnende poetsers is een excentrische poetsmachine het meest geschikt.