Krikken en assteunen

Als u graag aan uw auto sleutelt, dan weet u dat krikken en assteunen onmisbaar zijn in uw garage of werkplaats. Met deze hulpmiddelen tilt u uw auto op en zorg je ervoor dat hij stabiel blijft staan terwijl u aan het werk gaat. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment krikken en assteunen van de merken Carpoint en Winntec.

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Waarom zijn krikken en assteunen belangrijk?

Als u onderhoud wilt plegen aan uw auto, dan is het allereerst belangrijk dat de auto stevig staat. U wilt immers niet dat u onder de auto komt terwijl u eronder ligt. Met de juiste krik of assteun zorgt u ervoor dat uw auto veilig omhoog komt. Veilig werken staat hierbij voorop.

Verschillende soorten

Bij Deldense vindt u verschillende soorten krikken en assteunen. Denk aan hydraulische krikken, garagekrikken, potkrikken en transmissiekrikken en balgkrikken. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten assteunen in ons assortiment.

Hydraulische krikken

Hydraulische krikken zijn ideaal als u snel en gemakkelijk uw auto wilt optillen. Deze krikken werken op lucht, wat ervoor zorgt dat ze veel kracht kunnen leveren.

Garagekrikken

Garagekrikken zijn geschikt voor intensief gebruik. Deze krikken zijn stevig en kunnen veel gewicht dragen.

Potkrikken

Potkrikken zijn compacte krikken die gemakkelijk op te bergen zijn. Ze zijn geschikt voor het optillen van lichte voertuigen zoals een scooter of motor.

Balgkrikken

Van Winntec leveren wij hoogwaardige, multifunctionele balgkrikken. De balgkrikken zijn voorzien van een interne telescopische stabilisator en een overdrukventiel.

Bestel uw krikken en assteunen bij Deldense

Sinds 1982 leveren wij onze producten hoofdzakelijk aan automotive, de agrarische sector en industrie. Krikken en assteunen bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze ruime winkel te Delden. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs!