Plamuur

Wanneer u te maken hebt met diverse schades aan uw auto, zoals gaten en krassen, biedt het uitgebreide assortiment plamuur van Motip de oplossing. Deze veelzijdige producten stellen u in staat om zelf eenvoudig deze beschadigingen te herstellen. De meeste plamuren van Motip leveren wij vanuit onze eigen voorraad. Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden. Wij zorgen voor een snelle levering!

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Plamuur voor autoreparatie online bestellen

Stelt u zich voor dat er een gat in uw geliefde voertuig zit. Dankzij de innovatieve polyester reparatieset kunt u dit moeiteloos repareren. Wat betreft het wegwerken van deuken, is onze topkwaliteit Polyester Plamuur de ideale basis. Voor die vervelende krassen op uw wagen volstaat een behandeling met onze hoogwaardige Fijnplamuur. Daarnaast is onze Metaalplamuur uitermate geschikt om grote oppervlakken of schade aan wieldoppen grondig aan te pakken. Voor schade aan kunststofonderdelen heeft Motip speciale kunststof plamuur ontwikkeld die moeiteloos zijn werk doet.

Ongeacht wat voor soort reparatie u ook moet klaren, Motip's Plamuren heeft altijd een passende oplossing paraat. Laat uw auto er weer als nieuw uitzien met behulp van onze hoogwaardige producten en repareer alle beschadigingen.