Meguiars

Wij zijn trotse dealer van Meguiars onderhoudsproducten voor uw auto en hebben een breed assortiment in onze winkel uit voorraad leverbaar. Profiteer nu van onze aanbiedingen!

Meguiars producten kopen in Twente of online? Wij zijn uw Meguiars specialist in de regio Twente voor alle Meguiars producten. Wij hebben het hele assortiment breed op voorraad en voorzien u graag van een deskundig advies. Welk product u nodig heeft is onder meer afhankelijk van welke kleur auto u heeft en hoe sterk vervuild uw auto is. Natuurlijk kan het ook een kwestie van smaak zijn. Deldense is gevestigd aan de Berken 4 in Delden. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Hengelo, Almelo, Enschede, Borne, Bornerbroek en Hengevelde en beschikken over voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Waarom zijn Meguiars producten zo populair?

Meguiars is ontstaan vanuit de garage van Frank Meguiar jr., waar het ooit begon met een potje simpele meubelwas. Inmiddels is Meguiars marktleider in autoverzorgingsproducten. Meguiars wordt ook wel ‘autocosmetica’ genoemd, omdat het een dusdanige ‘cosmetische’ invloed heeft op de lak van uw auto. Meguiars beschikt tevens over een speciale verzorgingslijn voor boten. Besluit u om Meguiars producten online te kopen in onze webshop, dan weet u zeker dat u autopoetsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

Het merk begrijpt de behoefte van de autoliefhebber wel degelijk, wat ervoor zorgt dat uw auto in zes handige stappen van een prachtige glanslaag voorziet. Meguiars verleent zich uitstekend voor de auto-hobbyist en kent wereldwijd een hoop fans. Ook in Nederland en België zijn de Meguiars producten ongekend populair. Neem bijvoorbeeld de Air Refreshers of de Ultimate lijn.

Meguiars online bestellen

Heeft u vragen of advies nodig? Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 074-3764455 of kom langs in onze winkel! Liever gelijk online bestellen? In onze webshop vindt u Meguiars cleaners, polijstmiddelen, waxen, conditioners en beschermers.

Meguiars tijdlijn

AL MEER DAN 110 JAAR ERVARING MET AUTO ONDERHOUDSPRODUCTEN

1901 EÉN MAN. ÉÉN GARDE. ÉÉN VISIE – HET BEGIN VAN MEGUIAR’S

Met de hulp van zijn familie, een garde en een tinnen bad heeft Frank Meguiar Jr. zijn eerste fles meubelpolijstmiddel in zijn garage gemaakt. Iedere nacht werd er genoeg meubelpolijstmiddel gemaakt om de orders van de volgende morgen te voldoen én om de boodschappen van die dag te betalen. Dit bedrijf is sinds die tijd meer dan gemiddeld gegroeid.

1910s VAN VIER BENEN NAAR VIER WIELEN

Toen de populariteit van wagens zonder paarden toenam, viel het Frank Meguiar Jr. op dat de voornamelijk houten automobielen behandeld werden met dezelfde producten als die voor meubels. Het logische gevolg was dat de stap richting de automobiel industrie gemaakt werd en er een langdurige relatie hiermee werd opgebouwd.

1930s EEN WINNENDE FORMULE PERFECTIONEREN

Frank Meguiar Jr. zette de ontwikkeling van vooruitstrevende reinigingsmiddelen door. Hij bleef altijd trouw aan zijn overtuiging dat hij nooit een product zou verkopen waarvan hij niet overtuigd was dat het het beste op de markt was. Vier generaties later houdt deze overtuiging nog steeds stand.

1950 EEN FAMILIEBEDRIJF

Na het overlijden van Frank Meguiar Jr. werd het familiebedrijf naar het volgende niveau getild door zijn drie zoons. Maurice, de oudste, was verantwoordelijk voor de sales en Kenneth, de jongste, regelde de productie. De middelste zoon Malcom deelde de liefde van zijn vader voor het ontwikkelen van beste producten. Dankzij deze passie voor formules heeft Malcom veel van de nog steeds bestaande producten gecreëerd, zoals Meguiar’s Cleaner Wax – de nummer 1 vloeibare autowax in Amerika.

1960s TOENEMENDE POPULARITEIT

Naarmate auto shows meer en meer populair beginnen te worden, beseffen ook meer en meer autoliefhebbers dat het Meguiar’s polishes zijn die een verbluffende hoogglans finish geven aan de vele auto’s op de shows. Retailers beginnen verzoeken te krijgen voor Meguiar’s Mirror Glaze producten, maar op dat moment zijn deze alleen voor professioneel gebruik beschikbaar.

1973 INTRODUCTIE VAN CONSUMER AUTOMOTIVE PRODUCTEN

Vanwege de aanhoudende vraag van autoliefhebbers naar een range Meguiar’s producten voor consumenten is het in 1973 eindelijk zo ver. In dit jaar wordt de Classic Line officieel geïntroduceerd.

1980s MEGUIAR’S WERELDWIJD

Meguiar’s opent kantoren over de gehele wereld en introduceert de product range – die steeds uitgebreider wordt – aan een wereldwijd publiek.

1990s DE GOUDEN STANDAARD ZETTEN

Met het voortdurende succes van het bedrijf wordt ook een nieuwe productlijn geïntroduceerd: Gold Class – het is een instant succes.

Midden jaren 90 MEGUIAR’S OP TELEVISIE

Barry Meguiar, zijn hele leven draait om auto’s en auto’s er op hun best uit te laten zien. Maar, wat Barry zo uniek maakt, is zijn passie om de autohobby uit te breiden. Hij reist al decennia de wereld rond en overal waar hij komt deelt hij zijn passie voor auto’s, steunt autoclubs, auto-evenementen en museums. Met de komst van internet zag Barry Meguiar een nieuwe mogelijkheid om met Car Crazy miljoenen autoliefhebbers van over de hele wereld met elkaar te verenigen, dankzij de nieuwste technologieën.

2000 HET PRESTIGIEUZE PEBBLE BEACH

Op het 50-jarig bestaan van het wereldberoemde Pebble Beach Concours d’Elegance, hadden 21 van de 25 Best of Class winnaars de auto behandeld met Meguiar’s producten om de beste resultaten te krijgen. Het mag dan ook geen verassing zijn dat de Best of Show winnaar ook een Meguiar’s-poetser was.

2001 100 JAAR ZORG EN AANDACHT

Een eeuw na het maken van het eerste flesje meubelpolijstmiddel in een garage, viert Meguiar’s het honderdjarig bestaan. Honderd jaar gevuld met het ervoor zorgen dat vliegtuigen, treinen en auto’s er op hun meest glanzend uitzien. Daarnaast verdiend het vermelding dat Meguiar’s erkend wordt als ’s werelds leidende bedrijf in oppervlakteverzorging.

2004 WEDEROM BAANBREKEND

Meguiar’s laat keer op keer zien dat het een passie heeft voor innovatie en lanceert de NXT Generation range – een volledig synthetische lijn aan producten.

2008 DE ULTIMATE LIJN WERELDWIJD VERKRIJGBAAR

Een productlijn die technologisch geavanceerd is en de beste range van Meguiar’s producten wordt wereldwijd onthuld als de Ultimate lijn – waaronder de populaire Ultimate Quik Detailer – verkrijgbaar wordt.

2016 NIEUWE WEBSITE GAAT LIVE

Meguiar’s lanceert een nieuwe website zodat autoliefhebbers nooit meer dan een paar klikken weg zijn van de laatste informatie en hun favoriete producten!

Wilt u de auto goed reinigen met onze Meguiars producten?

Stap 1 – Wassen

In het onderhoud van autolak, zijn wassen en reinigen niet hetzelfde. Het lijkt misschien wel hetzelfde maar het zijn twee verschillende stappen in het onderhoudsproces. Bij het WASSEN verwijdert u loszittend vuil van de lak zoals stof, wegvuil en vogelpoep. Een veel voorkomend misverstand is dat afwasmiddel te gebruiken is voor het wassen van de auto.

Stap 2 – Reinigen en voorbereiden

Reinigen of voorbereiden van de lak houdt in dat u oppervlaktevervuiling verwijdert evenals lakimperfecties zoals oxidatie, vlekken, kleine waskringen en krasjes. Nadat de auto gewassen is, kunt u door met de vingertoppen over de lak te wrijven, voelen dat de lak niet glad is en bobbelig aanvoelt. Dit is oppervlaktevervuiling die zich aan de lak gehecht heeft. Over het algemeen zult u merken dat deze vervuiling te vinden is op de horizontale delen van uw auto.

Stap 3 – Polijsten en voeden

Polish is een optionele stap en is niet hetzelfde als het waxen of polijsten van de auto. Er is soms wat verwarring over de betekenis van polishing als het op het detailen van de auto aankomt. Hiermee wordt het behalen van een optimale glans door middel van het intensief voeden van de lak bedoeld. Het polijsten van lak is bij stap 2 uitgevoerd met Ultimate Compound of ScratchX.

Stap 4 – Wax en bescherming

Wax beschermt de lak tegen verschillende invloeden van buitenaf doordat deze verzegeld wordt met wax, polymeren en siliconen. Bovenop de bescherming die het waxen biedt, zorgt het er ook voor dat u uw glans behoudt. Ook heeft u het voordeel dat wax een waterafstotende werking heeft.

Stap 5 – Onderhoud

Onderhoud is een onmisbare stap nadat u uw auto met wax heeft behandeld. Of uw auto stil staat of dagelijks gebruikt wordt, er zijn altijd omgevingsfactoren die de lak aantasten.

Stap 6 – Was en poets accessoires en toebehoren

Klik hier voor een overzicht van alle borstels, handschoenen, emmers, doeken en andere toebehoren.

Naast de lak van uw auto is het ook belangrijk de rest goed te onderhouden

Velgen en banden

Nadat de lak van de auto door middel van de voorgaande stappen in perfecte staat is gebracht, is het belangrijk om de banden en velgen ook te behandelen.

Andere oppervlakken

Bij het detailen van de auto gaat het uiteraard om de kleinste details. Nadat u de lak van de auto hersteld en beschermd heeft, is het natuurlijk de vraag wat u moet doen met de niet-gelakte delen van de auto. Denk hierbij aan vinyl daken, cabriodaken, koplampen, kunststof bumpers, plastic stootstrips etc.

Interieur en ruiten

Juist omdat Meguiar’s bekend staat om haar goede polish en wax, betekent dit nog niet dat we producten voor het interieur aan ons voorbij laten gaan.

Parkeren en bereikbaarheid

Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Hengelo, Almelo, Enschede, Borne en beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Meguiars FAQ

Welke Meguiars wax kan ik het beste gebruiken?

Dit is afhankelijk van uw eigen wensen en uw persoonlijke voorkeur. Heeft u niet zoveel tijd en gaat u voor snelheid? Dan kunt u de Meguiars Ultimate Wax of de Hybrid Ceramic Wax Spray gebruiken. Deze Meguiars producten zijn het snelst aan te brengen. Kiest u voor deze waxen, dan bespaart u tijd. Liever maximale glans in combinatie met een langdurige bescherming? Kies dan voor de Ultimate Wax. Wanneer u de lak van uw auto zo lang mogelijk wilt beschermen en voor een waterafstotend effect gaat, dan kiest u voor Meguiars Hybrid Ceramic Wax. Liever een wax met Carnauba? Dan kiest u voor de Gold Class Carnauba Plus Wax. Dit product van Meguiars bevat extra carnauba. Vindt u prijs, kwaliteit en tijd besparen belangrijk? Dan raden wij aan om de Deep Crystal Wax of de 3-in-1 Wax te gebruiken. Beide waxen geven een geweldig resultaat.

 

Ik heb een nieuwe auto, welk product kan ik dan het beste gebruiken?

Heeft u een nieuwe auto, dan wilt u natuurlijk zo voorzichtig mogelijk omgaan met uw lak. Gelukkig kunt u alle Meguiars producten op een nieuwe auto gebruiken. Het resultaat wordt des te mooier wanneer de conditie van uw autolak nog uitstekend is. Wanneer u de lak van uw nieuwe auto regelmatig behandelt, zult u merken dat de lak in goede conditie blijft. Volg bij het onderhouden van de lak altijd ons 5-stappenplan.

 

Hoe lang blijft mijn waxbescherming goed?

De duur van de waxbescherming hangt af van een aantal factoren en verschilt per auto. Verder hangt het ook af van het autogebruik. Rijdt u veel kilometers, dan zal de waxbescherming minder lang zijn. Ook hangt het af van de weersomstandigheden, de leeftijd van de auto en de lak, hoe vaak u uw auto wast en of uw auto buiten of binnen (of onder een afdak) staat. Meguiars geeft een richtlijn per product, zodat u ongeveer weet hoe lang de waxbescherming goed blijft.

 

Kan ik alle producten gebruiken voor blanke en metallic lakken?

Alle Meguiars producten zijn geschikt voor zowel blanke als metallic lakken. In samenwerking met diverse lakleveranciers heeft Meguiars producten ontwikkeld welke geschikt zijn voor elk laktype.

 

Hoe verwijder ik krasjes en swirls?

Hoe u krasjes en swirls het beste kunt verwijderen is afhankelijk van hoe diep de krassen en swirls zijn. Met uw vingernagel kunt u voelen hoe diep de kras is en beoordelen of de kras professioneel verwijderd moet worden. Blijft uw vingernagel haken? Dan is het belangrijk dat de krassen op professionele wijze verwijderd worden. Is dit niet het geval, dan kunt u zelf aan de slag gaan met het verwijderen van krasjes en swirls. Ook het verwijderen van oxidatie of het behandelen van een verwaarloosde lak kunt u met de Meguiars Ultimate Compound doen. Dit kan met een handpad of een Dual Action Polisher (polijstmachine) gedaan worden. Heeft u slechts één enkele kras of een lichte beschadiging, dan kunt u ScratchX 2.0 gebruiken om de kras gemakkelijk en zo veilig mogelijk te verwijderen. U kunt Scratch 2.0 zowel met de hand als met de Dual Action Polisher aanbrengen.

 

Welke Meguiars shampoo kan ik het beste gebruiken?

Meguiars heeft meerdere hoogwaardige shampoos uitgebracht. Elke shampoo heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kiest u voor de Meguiars Gold Class shampoo en conditioner, dan zult u merken dat het water zonder moeite van de lak afloopt. Daarnaast is de droogtijd korter dan bij andere shampoos. Ook kunt u de NXT Generation Shampoo gebruiken. Deze shampoo zorgt ervoor dat het water zachter wordt en dat u minder last heeft van kalkvlekken.

Tevens merkt u dat er minder strepen achterblijven bij het afdrogen van de auto. Wilt u liever een shampoo gebruiken waarbij u een waxlaagje aanbrengt? Kies dan voor de Ultimate Wash & Wax of de Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo. Met deze Meguiars producten brengt u een waxlaagje aan tijdens het wassen van de auto. Tevens brengen deze Meguiars shampoos een extra bescherming aan op de lak. De nadruk bij de Hybrid Ceramic Wash & Wax ligt op bescherming, terwijl de nadruk bij de Ultimate Wash & Wax voornamelijk op de glans ligt.

 

Kan ik het beste een spray, pasta of vloeibare wax gebruiken?

Welke wax, spray of pasta u het beste kunt gebruiken hangt af van uw eigen persoonlijke wensen. Liever zo snel mogelijk waxen? Met de Ultimate Quik Wax Spray bent u binnen 15 minuten klaar. Wel moet u er rekening mee houden dat een spray wax vaker aangebracht moet worden dan een pasta of een vloeibare wax. Dit komt omdat de spray een minder intensieve en minder langdurige bescherming biedt dan een vloeibare wax of pasta. Welk product u het beste kunt gebruiken hangt ook af van welke manier van aanbrengen u het meest handig of prettig vindt. De beschermingsduur van de vloeibare wax en pasta is even lang.

 

Hoe lang moet wax drogen na het aanbrengen?

Hoe lang de wax moet drogen is afhankelijk van de luchtvochtigheid, maar ook van de temperatuur. Hierdoor is het moeilijk of eigenlijk niet mogelijk om aan te geven hoe lang de wax moet drogen. U kunt wel zien wanneer de wax is opgedroogd. Wanneer u met uw vinger over het behandelde oppervlak wrijft en er geen vlekken achterblijven, dan is de wax opgedroogd. Vervolgens kunt u de wax uitpoetsen. Blijven er wel strepen of vegen achter? Dan moet de wax nog iets langer drogen. Houd hierbij nog enkele minuten droogtijd aan.

interesse of een vraag? wij staan u graag te woord

Wij zijn aangesloten bij

Contact

Inschrijven voor nieuwsbrief

074-3764455 info@deldense.nl +31743764455
Whatsapp Zakelijk inloggen
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 8.00-12.30 | 12.30 dicht tot 13.00 | 13.00-17.30 open
Vandaag geopend: 9.00 tot 13.00
Vandaag: Gesloten